23948sdkhjf

Kim Jensen er ny auktionsmægler hos Klaravik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Klaravik Netauktion

Med udgangspunkt fra sin bopæl i Hillerød besøger Kim Jensen Klaraviks auktionssælgere i Nordsjælland og formidler produkter og køretøjer til virksomhedens onlineauktioner.

Kim Jensen er per 1. januar 2023 ansat som ny auktionsmægler hos Klaravik Netauktion. Kims primære arbejdsopgaver er at opsøge og formidle produkter til virksomhedens online-auktioner, og han besøger auktionssælgere i Nordsjælland med udgangspunkt i sin bopæl ved Hillerød.

 At arbejde med salg har været den røde tråd gennem hele Kims arbejdsliv. Kim kommer fra en stilling som teamleder hos Verisure, hvor han dels tog del i det opsøgende salg og afholdt kundemøder, og samtidig var han ansvarlig for den daglige ledelse af sit team og onboarding af nye medarbejdere. Kim har desuden arbejdet to år som montør og været butiksansvarlig.

 Klaravik Netauktion sælger maskiner, værktøj og erhvervskøretøjer på vegne af bygge- og industrivirksomheder, maskinhandlere og kommuner.

 Har du brugt materiel, du gerne vil bytte til kontanter, så kontakt Kim på mobil 93 40 17 12 eller kim.jensen@klaravik.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Klaravik Netauktion

Stengårdsvej 25
4340 Tølløse
Danmark
Klaravik Netauktion

Send til en kollega

0.094