23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimér din drift med Mitsubishi AXiA EX stå-ind stabler!

Mitsubishi Forklift Trucks stå-ind stablere - Seks modeller fra 1,2 - 2,0 ton

Optimér din drift

AXiA EX stå-ind stableren er et ideelt valg til dem, der er ude efter at maksimere deres lagerplads. Det gør den til et prisvenligt og fleksibelt alternativ til andre løsninger.

Da føreren er fuldstændig indesluttet i trucken, kan chassiset holdes utroligt kompakt. Stå-ind stableren kræver mindre gangplads og tillader potentielt set tovejs-trafik.

Kombinér det med en utroligt lille venderadius, og du står med et utroligt manøvredygtigt og produktivt køretøj, som er ideelt til et travlt varelager.

En mere sikker tilgang

Designet lader føreren læne sig tilbage i en mere afslappet position under kørsel, hvilket gør de længere køreture mere behagelige. Al betjening er intuitivt og let tilgængeligt fra en naturlig køreposition. Den valgfrie Ergo Forks Trailing-kontrol lader føreren stå med ansigtet mod kørselsretningen, med gaflerne pegende bagud, uden at skulle vride kroppen i skæve vinkler.

Med sine mange andre intelligente sikkerhedsfeatures, såsom Intelligent Cornering System og Enhanced Stability System, er AXiA EX stå-ind stableren et klogt valg.

Læs mere om AXiA EX på vores hjemmeside: www.mitsubishi-forklift.dk/AXiA-EX

Eller kontakt vores eksperter i dag på tlf. 72 210 210

Mitsubishi Forklift Trucks - Logisnext Denmark A/S
Greve Main 19
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25019946
P nummer: 1003013788

Kontaktperson

DN
Dianna Nielsen
Sales & Marketing Coordinator
+45 29697009 dianna.nielsen@logisnext.eu

Send til en kollega

0.11