23948sdkhjf

Solceller holder kaffen varm hos MENY Kaffe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Green Energy/MIPV.pro

MENY Kaffe Kolding kører en grøn fremtid i møde med CIGS-solceller på taget

MENY Kaffe har i 50 år været garant for ekstraordinær kvalitet og service.  At virksomheden har valgt at få monteret solceller på teknikkerbilen er en naturlig følge af virksomhedens ønske om at levere top-service.

”Vi bruger bilen som arbejdsplads, når vi skal montere og installere maskiner. Når vi bruger strøm til batteridrevne værktøjer, er det en udfordring at have nok strøm til hele arbejdsdagen. Derfor er det en fordelagtig løsning for os, at vi kan hente ekstra strøm fra solcellerne, forklarer Claus Christiansen, Direktør og Co-owner af MENY Kaffe Kolding.

Nem og bekvem løsning
Med monteringen af de fleksible MIPV (Mobile Integrated Photovoltaic) solceller, har bilen udover de 12 volt fået 230 volt til rådighed, som kan lade alle elektriske apparater med 230 volt.

Solcellerne producerer grøn strøm til blandt andet de batteridrevne værktøjer, der anvendes i løbet af arbejdsdagen – Men også til kaffemaskinen, som altid garanterer deres medarbejder og kunder en grøn kaffe at varme sig på.

Et skridt i den grønne retning
MENY Kaffe tror på at den grønne løsning tilgodeser både medarbejder, kunder, økonomi og miljøet.

 ”Udover friheden det giver at være selvforsynende med strøm, har vi valgt at få solceller på bilen, fordi vi gerne vil bidrage aktivt til den grønne omstilling og tydeliggøre vores grønne profil”, siger Claus Christiansen.

Genererer ekstra strøm
Hos Green Energy ønsker vi MENY Kaffe tillykke med deres første solcellesæt, og glæder os over den grønne tilslutning - til glæde for kunden og miljøet.

Vil du også være sikker på altid at være kørende og have værktøjet klar.
Kontakt din lokale EUROPART afdeling og slip for flade batterier. Besøg www.europart.net

Besøg MENY Kaffe Kolding på: www.menykaffe.dk

Download vores brochure her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Green Energy/MIPV.pro

Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Danmark
Green Energy/MIPV.pro

Send til en kollega

0.078