23948sdkhjf

Klaravik ansætter Jesper Brendstrup som auktionsmægler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Klaravik Netauktion

Klaravik får ny auktionsmægler på Midtsjælland. Jesper Brendstrup formidler grej og brugte køretøjer til virksomhedens online auktioner.

Jesper Brendstrup er per 1. januar 2023 ansat som ny auktionsmægler hos Klaravik . Jespers primære arbejdsopgaver er at opsøge og formidle produkter til virksomhedens online-auktioner i Midtsjælland. Den nye auktionsmægler besøger Klaraviks auktionssælgere  i området fra Jægerspris og langs fjorden til Roskilde.

Jesper har arbejdet i bilbranchen i hele sin karriere. Siden 1996 har han arbejdet med salg af biler, og han har i en del år har haft sin egen forretning med salg og leasing til erhverv.

Jesper er allerede godt i gang i jobbet hos Klaravik, og han er især vild med den høje grad af selvstændighed, som jobbet giver. Han kan lide at planlægge og styre sine dage selv, og samtidig er der gode kolleger at spare med. Jesper nyder at komme rundt på besøg hos kunderne og få en god snak om deres grej. Han er glad for, at han er med til at fremme genbrug af brugte varer og er især glad, når han kan hjælpe med at få solgt noget grej, som sælgeren ikke regnede med, der var penge værd.

Klaravik Netauktion sælger maskiner, værktøj og erhvervskøretøjer på vegne af bygge- og industrivirksomheder, maskinhandlere og kommuner.

Kontakt Jepser Brendstrup på 93 40 70 96 og jesperbrendstrup@klaravik.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Klaravik Netauktion

Stengårdsvej 25
4340 Tølløse
Danmark
Klaravik Netauktion

Send til en kollega

0.078