23948sdkhjf

Er dit værksted klar til fremtiden?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AC Hydraulic A/S

I dag er det langt fra alle værksteder der har udstyret til at håndtere de mange nye forskellige typer af biler der triller ind. Specielt elbilerne kræver en lift eller saksedonkraft der kan nå langt ud til løftepunkterne.

Elbilerne er kommet for at blive. Alene i 2022 udgjorde det samlede salg af elbiler omkring en tredjedel af alle nye indregistrerede biler. Selvom elbilerne er fritaget fra de klassiske sygdomme en almindelig benzin- eller dieselbil ofte har, er der stadig behov for en lift og en mekaniker fra tid til anden.

I dag er det langt fra alle værksteder der har udstyret til at håndtere de mange nye forskellige typer af biler der triller ind. Specielt elbilerne kræver en lift eller saksedonkraft der kan nå langt ud til løftepunkterne. Det får branchen til at efterspørge bredere saksedonkrafte.

Svaret på den stigende efterspørgsel har fået AC Hydraulic til at reagere. I år har de nemlig lanceret det der, indtil videre, er verdens bredeste saksedonkraft. Saksedonkrafte har længe været en af Viborg-virksomhedens mest populære produkter verden over, og for at opretholde populariteten, har man videreudviklet produktet så det nu er mere fremtidssikkert.

Den nye brede saksedonkraft har en rækkevidde på op til 1865 mm og når dermed løftepunkter uden for enhver batteriramme. Samtidig klarer den også de mere almindelige løft på den gennemsnitlige personbils bredde.

Passer til næsten alle lifte
Hos AC Hydraulic er man klar over, at ikke ét værksted er ens. Et unikt højdejusterbart ophængs system muliggør at saksedonkraftene passer til stort set alle lifte ude på de mange forskellige værksteder. Man behøver derfor ikke skifte flere emner ud i værkstedet for at få plads til en af en ny bred saksedonkraft.

Selvom AC Hydraulic har produceret saksedonkrafte siden 1998, har man formået at udvikle produktet på en solid grundformel. Udover bredden, har de nye donkrafte også fået tilføjet en ny pumpe der er op til 50% hurtigere end den tidligere version. Dette er med til at øge effektiviteten på et værksted på den lange bane.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AC Hydraulic A/S

Fanøvej 6
8800 Viborg
Danmark
AC Hydraulic A/S

Send til en kollega

0.126