23948sdkhjf
Del siden
Annonce

1881: En vippeafbryder med utallige fordele – fra Marquardt

Lav installationsdybde, høje støvresistans og vandoverløbssikring giver store fordele.

Mange producenter af kaffeautomater, fuldautomatiske kaffemaskiner, rengøringsapparater, støvsugere, dampstrygestationer, skæremaskiner eller forskellige husholdningsapparater stoler på Marquardt afbrydere på grund af deres alsidige egenskaber og kvalitet.

Et godt eksempel er den 1-polede, runde vippeafbryder fra 1881 serien, som blandt andet bruges i kaffeautomater, og som på grund af sin lave installationsdybde, høje støvresistans og vandoverløbssikring giver store fordele.

Lavfriktions-bevægemekanismen har en levetid på mindst 100,000 afbrydercyklus og en ekstremt brugervenlig haptik. Det attraktive design med den silkematte finish, slidstærke tryk og fremragende aktiveringskarakteristik og haptik ’runder’ det positive indtryk af vippeafbryderen af i bogstavelig forstand. Den lave installationsdybde sparer plads og giver produktdesigneren mere frihed og fleksibilitet i frembringelsen af apparatet uden at måtte give afkald på den velkendte funktionssikkerhed. Vippeafbryderen er således også populær til brug i design-orienterede applikationer for eksempel i store husholdningsapparater såvel som indenfor belysningsteknik, kontorudstyr og fritidsindustri.

Marquardt’s produkter forhandles i Danmark af Hans Følsgaard A/S og nærmere oplysninger om dette og andre af Marquardts produkter fås ved henvendelse til Hans Følsgaard A/S - telefon 4320 8600 - www.hf.net - hf@hf.net.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Send til en kollega

0.031