23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KUNDETILPASSEDE KONNEKTOR-LØSNINGER FRA CONEC & HANS FØLSGAARD A/S

Nye produkter og markeder i hurtig forandring fører til situationer, hvor standardkonnektor-teknologi kan vise sig at være uanvendelig. I denne situationer er hurtige kundetilpassede løsninger og kort reaktionstid et must

Tilpas konnektoren til din applikation og ikke omvendt

Nye produkter og markeder i hurtig forandring fører til situationer, hvor standardkonnektor-teknologi kan vise sig at være uanvendelig.

Problemer med konnektorteknologi opdages ofte først sidst i produktudviklingsfasen og bliver således ikke altid tacklet på den mest hensigtsmæssige måde, når man anvender standardkonnektorteknologi.

I disse situationer er hurtige løsninger og kort reaktionstid et must. Sammen med kunden designer og udvikler CONEC konnektorer til dagens og morgendagens applikatoner.

Gør dine ideer til en realitet! Kontakt Hans Følsgaard med dine ideer og lad os sammen med CONEC skræddersy den løsning der passer bedst til dine applikationer.

HF er stadig efter mere end 25 år eneforhandler af CONEC's kendte kvalitets-konnektorer indenfor D-SUB serier med og uden filter samt andre kombinationer, DIN-konnektorer, Fiber Optics & Coax, Embedded ACTA, MicroTCA og Compact PCI.

Kontakt os på telefon 43208600 eller e-mail hf@hf.net

www.hf.net

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Send til en kollega

0.047