23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FORCE Technology på EUROCORR 2009

FORCE Technology afholder tre foredrag på EUROCORR 2009 om mikrobiel korrosion og metalafgivelse til drikkevand.

Lisbeth Hilbert og Frank Fontenay repræsenterer FORCE Technology på den europæiske korrosionskonference EUROCORR 2009, 6.-10. september 2009 i Nice, der omhandler "Corrosion from the Nanoscale to the Plant". EUROCORR er den største europæiske konference om korrosion, med ca. 500 foredrag fra eksperter i hele verden.

Mikrobiel korrosion
Lisbeth Hilbert holder to foredrag, der begge har relation til mikrobiel korrosion og har titlerne: "Influence of bacteria on silver dissolution from silver-palladium surfaces" og "Unexpected corrosion of stainless steel in low chloride waters - microbial aspects". Mikroorganismer har i mange tilfælde afgørende indflydelse på metalopløsning, og kan være medvirkende årsag til korrosionsskader. Lisbeth Hilberts foredrag omhandler samspillet mellem metaller, miljøparametre og mikroorganismer.

Metalafgivelse til drikkevand
Frank Fontenay holder et foredrag om metalafgivelse til drikkevand, der beskriver nye danske og europæiske undersøgelser af bly- og nikkelafgivelse med titlen: "Nickel and lead release to drinking water - Danish and European results". Foredraget beskriver en nyudviklet rig-test til prøvning af nikkelafgivelse fra vandhaner til drikkevand. Testen er udviklet i et fælleseuropæisk samarbejde og prøvninger er udført parallelt i Danmark og Tyskland. Desuden præsenteres udvalgte resultater fra en undersøgelse af bly- og nikkelafgivelse i husinstallationer, som FORCE Technology har udført for Erhvervs- og Byggestyrelsen i 2008.

Læs mere om EUROCORR 2009 her.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.031