23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lys til hele arbejdsdagen

Würths akku-lampe med LED får op til 8 timers driftstid med lithium-ion-batterier

Den kabelfrie værkstedslampe ”WLH 30 Plus” fra Würth Danmark A/S er nu opgraderet med batterier af lithium-ion-typen. Fordelen er, at lampen har tre timers længere driftstid i forhold til den foregående model med traditionelle batterier.

Nem at lade
Den nye type batteri har ingen memory-effekt og kan dermed ”klatlades”, uden at det mister effekt.

Når batteriet er afladet, vil det tage cirka 3 timer at nå op på 80 procent af fuld kapacitet, og med fuld kapacitet vil lampen kunne lyse med samme lysstyrke i cirka 8 timer.

Hvidt lys
30 kraftige lysdioder (LED) leverer et næsten hvidt lys, og dioderne har en levetid på cirka 100.000 timer, hvilket er cirka fem gange længere end f.eks. et lysrør. Desuden er lysdioder uafhængige af temperaturforhold og tænder derfor lige så godt i kulde som i varme.

Lampen fra Würth er forsynet med en diode, der lyser rødt fem minutter, inden at lampen skal genoplades, og på ladestationen findes en lignende diode, der skifter fra rødt til grønt, når lampen er fuldt opladet.

Udskiftelig krog
Lampen er i toppen forsynet med en krog, der kan drejes 360 grader og klappes ind, når den ikke er i brug. Hvis krogen knækker, kan en ny fås som reservedel. Håndtaget er af slagfast plast, og lampen er stødsikker og stænktæt.



Ønsker du flere oplysninger om Würth Danmarks nye værkstedslampe, er du velkommen til at kontakte marketingchef Allan Fledelius Hansen på tlf. 79 32 32 32.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.047