23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Seminar: NOx-afgiften femdobles - hvad betyder det for dig?

FORCE Technology afholder seminar om NOx-afgift i henholdsvis Brøndby og Århus i foråret 2012, hvor du kan få et overblik over den nye lovgivning om NOx-afgift.

Den 1. januar 2010 blev der indført NOx-afgift i Danmark, således at alle energianlæg og industrianlæg der udleder NOx skal betale afgift af den udledte mængde. Det betyder at NOx-afgiften femdobles fra 1. juli 2012.

For en lang række virksomheder bliver det derfor relevant at undersøge mulighederne for – og økonomien i – at gennemføre NOx-reduktion på deres anlæg. Der ændres endvidere på kontrolforholdene for de forskellige anlægstyper, hvorved kontrol med afregning kan foregå ved forskellige målinger eller anden form for dokumentation.

For eksisterende anlæg er det ofte kompliceret at beregne og vurdere, om det kan betale sig at investere i reduktion og måling. I regnestykket indgår blandt andet priser, teknologiske muligheder og driftsomkostninger for både reduktionsforanstaltningen og måleomkostninger.

Vi tilbyder rådgivning om økonomiske og tekniske muligheder ved gennemførsel af NOx-reduktion kombineret med målinger i relation til NOx-afgiften. Læs mere om luftemissioner på vores hjemmeside eller kontakt Ole Schleicher på e-mail osc@force.dk.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.047