23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nohr-Con fejrer 10-års-jubilæum med lanceringen af Certificeringsprogram i entrepriseret

Kursus- og konferencevirksomheden Nohr-Con kan onsdag d. 1. februar fejre 10-års-jubilæum, og lancerer samtidig et helt nyt certificeringsprogram i entrepriseret og udbudsret.

På de ti år har Nohr-Con med Adm. direktør Jesper Nøhr Kjærsig i spidsen konsolideret sig som en førende aktør på markedet for kurser om udbudsret og entrepriseret og konferencer om fremtidens byggeri, og virksomheden afholder nu arrangementer i både Norge, Sverige, Tyskland, Polen og Danmark.

De seneste par år er Nohr-Con desuden begyndt at øge videndelingen på udbuds- og byggeområdet, bl.a. ved at udgive en årlig rapport over de kommunale anlægsinvesteringer, ved at arrangere studieture til interessante byggerier, og ved at publicere videoer med ansvarshavende arkitekter, der fortæller om specifikke byggeprojekter.

Lancering af certificeringsprogram
I jubilæumsåret har Nohr-Con netop lanceret certificeringsprogrammer i udbudsret og entrepriseret for at styrke branchens kompetenceniveau på områderne yderligere. Certificeringsprogrammet i entrepriseret er udarbejdet i samarbejde med advokatfirmaet Molt Wengel, som er specialister på området, og det er delt op i tre spor for henholdsvis entreprenører og underleverandører, bygherrer, og rådgivere.

Adm. direktør Jesper Nøhr Kjærsig udtaler om certificeringsprogrammet: ”Formålet har været at skabe et målrettet uddannelsesforløb, der højner kompetencen blandt byggebranchens parter og klæder dem på til proaktivt og konstruktivt at kunne gennemføre “det gode byggeri”, hvor parterne kender deres rettigheder og forpligtelser og i højere grad kan undgå unødige, dyre og relationsskadende tvister. Det er til gavn for hele byggebranchen, men også samfundet som helhed, som ikke er godt tjent med juridiske slagsmål, der forsinker og fordyrer både offentlige og private projekter.”

Læs mere på Nohr-Con’s hjemmeside: www.nohr-con.com.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Send til en kollega

0.048