23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mange store og små virksomheder deltager...

CO2 Neutralt Website er et dansk klimainitiativ, hvor mere end 2.800 virksomheder har valgt at deltage!

IngenCO2.dk som administrerer ”CO2 Neutralt Website”, er i dag delvist ejet af Videnskabsministeriet. Baggrunden for initiativet er, at brugen af Internettet og IT i dag er årsag til en meget stor CO2-udledning. Faktisk er den større end luftfartsindustriens.

Mange kendte virksomheder som PFA, Post Danmark, Novozymes, GN Store Nord, Toyota, FDM Travel, DONG Energy og DS Norden deltager i dag i ordningen. Men også små og mellemstore virksomheder kan tilmelde sig ordningen og sende et grønt signal til deres besøgende på hjemmesiden via det grønne ikon.

Når besøgende klikker på det grønne træ på virksomhedens hjemmeside, kommer virksomhedens certifikat frem. På certifikatet står der hvordan virksomheden har opnået CO2 neutralitet på nettet. Se et eksempel her, besøg www.energy-supply.dk og klik på ikonet i bunden af deres website.

Med udgangspunkt i, at en hjemmeside har op til 10.000 sidevisninger pr. måned, vil omkostningen være 1.680 kr. for et år. Denne omkostning sikrer 100% CO2-neutralitet inkl. clearinger og audits m.m.

Virksomheder kan tilmelde deres website her: Tilmelding til CO2 neutralt website

IngenCO2.dk
Forskerparken Incuba
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Århus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32075053
P nummer: 1015133453

Kontaktperson

ES
Erik Sommer
Initiativtager
erik@ingenco2.dk

Send til en kollega

0.047