23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye former for energi er OK.

Kunne solceller eller varmepumper være interessante for din virksomhed, og har du også fokus på energioptimering? Så kig forbi OK’s stand på HI-messen 3. – 6. september i Messecenter Herning.

Det er ikke kun HI-Messen, der kan fejre jubilæum i år, det kan det kundeejede energisselskab OK også – og faktisk det dobbelte. Gennem 100 år har OK nemlig udviklet sin forretning fra kul til olie og til energiselskab. ”Vi vil gerne fortælle om de forskellige alternative energiprodukter, som vi sælger i dag, og det gør vi fx på vores stand på HI-messen,” fortæller markedschef i OK’s energitekniske afdeling, Klaus Kjær.

I 1913 startede OK som Jysk Andels Kulforretning, senere Dansk Andels Kulforretning (D.A.K.). En række jyske mejeriforeninger var utilfredse med de stigende kulpriser, og på den baggrund stiftede de deres eget andelsselskab. Det er efterhånden mange år siden, at OK handlede med kul; i dag kan OK bl.a. tilbyde solceller, varmepumper og energioptimering. ”Så vi har bevæget os langt. Naturligvis har vi stadig de produkter, som de fleste kunder indenfor industrien forbinder os med og efterspørger – nemlig diesel og smøreolie, men vi synes også, at det er interessant, at vi i dag kan tilbyde alternative energiprodukter, som vi også mærker voksende efterspørgsel på,” forklarer Klaus Kjær.

Formet af tiden
”Det har altid været og er stadig OK’s mål, at vi kan tilbyde de energiprodukter, som kunderne efterspørger. Derfor er det også vigtigt for os at fortælle både vores nuværende og potentielle industrikunder, at vores produktpalet i dag er så bred, som den er. Vi kan samtidig tilbyde energioptimering i samarbejde med vores datterselskab Energidata,” fortæller Klaus Kjær.
Han håber, at så mange som muligt vil dukke op til årets HI-messe i Herning, hvor OK’s distriktschefer og projektsalgschefer er klar til at rådgive om energi løsninger. ”De produkter og leverandører, vi har valgt, lever op til de krav om kvalitet, som vi stiller. I OK kan vi stå inde både for kvalitet og god service. Vi har ekspertisen til at rådgive vores kunder indenfor mange forskellige brancher og har altså den fordel, at vi også selv sælger produkterne. Vi kan med andre ord være med hele vejen,” slutter Klaus Kjær.

Fakta om OK’s 100 år
Det var i 1913, at en række andelsfolk gik sammen og stiftede Jysk Andels Kulforretning, der senere blev til Dansk Andels Kulforretning (D.A.K.), udviklede sig til Olieselskabet Danmark og i dag er kendt som OK. Gennem alle årene har andelstanken været en stærk drivkraft for udviklingen af selskabet, der har over 17.000 andelshavere, private såvel som erhvervsdrivende.

Fakta om medejerskab
Vil du være medejer af OK, skal du indskyde et beløb svarende til det, som du forventer at købe på årsbasis. Du kan blive medejer, hvis du køber olie, el, smøremidler, naturgas, varmepumper, oliefyrsservice eller forsikringer.
OK har stadigvæk overskudsudlodning til medejerne, og i 2012 blev der udbetalt 122 mio. kr.

OK a.m.b.a.
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39170418
P nummer: 1003059024

Kontaktperson

AD
Anne Dyrholm
ady@ok.dk

Send til en kollega

0.031