Workshop: Hvor meget kan du spare - med den rigtige kniv i produktionen?
Der er mange penge at spare ved at anvende den rigtige kniv i produktionen
Knive produceret af de rette materialer holder længere
Knive med den optimale skærekvalitet giver en høj produktkvalitet og mindre spild
Deltag på en spændende workshop, og hør om effektiv anvendelse af knive i fødevare-industriens skæreprocesser
- Brugen af optimalt skærende værktøj
- Fødevareproducenters udfordringer med skærende værktøjer
- Nye materialer - muligheder og perspektiver
- Hvorfor bliver kniven sløv, og hvordan følger du sliddet?
- Muligheder ved samarbejde med vidensinstitutioner
Medbring problemstillinger fra egen virksomhed
På workshoppen får du mulighed for at drøfte egne problemstillinger med eksperter inden for området. Du ser eksempler på nedslidte knive og får demonstreret afstøbningsteknikker. Endelig præsenteres du for knive, der er produceret af ny ståltype.
Tid/Sted
31. oktober 2013 kl. 09.00 - 15.30
Teknologisk Institut, Teknologiparken, Kongsvangs Allé 29, 8000 Århus C.
Pris
500,00 kr. ekskl. moms.
Tilmelding her
Senest 11. oktober 2013 - Tilmelding er bindende - først til mølle.
Workshoppen afholdes i regi af InSPIReFOOD.