23948sdkhjf
Del siden
Annonce

To indlæg på EUROCORR 2013 fra FORCE Technology

FORCE Technology deltager med to indlæg på EUROCORR 2013 konferencen, der afholdes fra den 1. – 5. september i Estoril i Portugal. Konferencen fokuserer på miljø og klima og har titlen ”Corrosion Control for a Blue Sky”.

Skader i brugsvandsinstallationer
Frank Fontenay holder et foredrag med titlen “Crevice corrosion of ferritic stainless steel pipes in drinking water installations in high conductivity waters”. Nikkelfri (ferritiske) rustfri stålrør har været godkendt til brug i brugsvandsinstallationer i Danmark siden 2008. Foredraget beskriver eksempler på hurtige skader på rustfri stålrør som følge af spaltekorrosion. Skaderne opstår typisk mindre end et år efter, at installationen tages i brug, og de kan ikke nødvendigvis tilskrives materialefejl.

Korrosion i mudderzonen ved havvindmøller
Lisbeth Rischel Hilberts foredrag, ”Mud Zone Corrosion in Offshore Renewable Energy Structures” giver et overblik over de risici for korrosion og de strategier for korrosionsbeskyttelse, der er i forbindelse med mudderzonen ved havvindmøller. Der lægges specielt vægt på risikoen for dannelse af iltkoncentrationsceller i overgangen mellem iltfattige og iltholdige zoner. Desuden diskuteres de målinger man har opnået med tidligere design af prober foruden kriterier for design af et nyt korrosionsmoniteringsudstyr, der tager højde for iltkoncentrationsceller i mudderzonen.

Læs mere om EUROCORR 2013.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

MKB
Marianne Krogsgaard Berg
Content Marketing Specialist
+45 43 25 70 59 mak@forcetechnology.com

Send til en kollega

0.047