23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Henrik fik prisen!

Til Lederne Himmerlands konference fik vores Adm. Direktør Henrik Bruun Nielsen overrakt den flotte pris sammen med en lang række rosende ord fra indstillingens bagmænd med på vejen.

Egenskaber der blev fremhævet var ”nærværende, involverende og konsekvent”. Det blev fremhævet at Henrik er en stor foregangsmand for kompetenceudvikling og især det, hele tiden at have lærlinge og elever uanset konjunkturer for at have kvalificeret arbejdskraft at rekruttere fra. Henrik viser et stort nærvær i form af at være synlig i alle afdelinger uanset om det er på værkstedet, lageret eller i administrationen så tager han sig tid til at spørge ind til arbejde og privatliv.

Da virksomheden var i vanskeligheder pga. krisen, valgte Henrik at søge løsninger i form af skemalagt frihed i stedet for afskedigelser, og har fået vendt udviklingen positivt.
Henrik startede i sin tid i lære på lageret hos Im. Stiholt A/S og har i ordets bogstavlige forstand arbejdet sig frem til at blive Adm. Direktør.

Komiteen havde især lagt vægt på, at det er den vanskelige distanceledelse, som Henrik mestre og får ros for. Im. Stiholt A/S har i alt 4 afdelinger fordelt i henholdsvis Sæby, Hjørring, Aalborg og Thisted.

Han vandt prisen foran dekan Lone Dirckinck-Holmfeld fra Aalborg Universitet og centerchef Johnny Hein Danielsen fra Aalborg Kommune.

Sammen med prisen med fulgte en check på kompetenceudvikling til UCN, som Henrik på stedet dedikerede til kompetenceudvikling hos Im. Stiholt A/S.

Stiholt A/S
Trafikcenter Sæby Syd 6-7
9300 Sæby
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27619312
P nummer: 1008958994

Kontaktperson

SLF
Søren Lyngsø Færch
Controller
+45 60294442 slf@stiholt.dk

Send til en kollega

0.047