23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Komplet drive og motor program fra Parker Hannifin

Parker Hannifin tilbyder OEM'er og slutbrugere indenfor industrien et komplet drive og motor sortiment med indførelsen af en ny Square og Round frame IE2 AC induktionsmotor serie.

Parker Hannifin har - som supplement til sin omfattende frekvensomformer serie - lanceret en ny Square Frame og Round Frame AC induktionsmotor. De nye serier er tilgængelige med options såsom encoder feedback, isolerede lejer og bremser, og giver industrielle slutbrugere, OEM'er og systemintegratorer mulighed for at købe en komplet motor og drive serie fra én leverandør. IE2 effektivitetsmotorer dækker effektområdet fra 0,09 kW til 524 kW og er egnet til brug med frekvensomformere såsom Parkers netop lancerede AC30V, i et væld af almindelige industrielle applikationer såsom pumper, ventilatorer og materialehåndtering, samt mere specialiserede applikationer såsom trykkerimaskiner eller testanlæg.

MR-serien har fordele som en stiv konstruktion, valgfri in-line ventilator og bremse til mange generelle formål. Med en formonteret 2048 ppr encoder vil det gøre den velegnet i forbindelse med kontrolapplikationer i open eller closed loop. Til applikationer, der kræver højere dynamisk respons, tilbyder MS serien fremragende hastigheds- og drejnings-moment kontrol, når den bliver matchet til en af Parkers AC890 eller AC690 + frekvens-omformere. MS-serien er også velegnet til opgradering fra ældre DC motorer, da dens kompakte kappestørrelse bevirker, at dimensionerne svarer til en DC motor med samme effekt.

Både MS og MR serien kan bestilles med ekstra encoder eller bremse. MS motoren kan også leveres med isolerede rulle-og kuglelejer samt en række forskellige motortermiske beskyttelsesanordninger.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.032