23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Encoder version 2.0 snupper populær pris som bedste automationsprodukt

Turcks kontaktløse, induktive encoder, 2.0, som Hans Følsgaard A/S for kort tid siden har introduceret på markedet, har under den netop afholdte SPS IPC Drives messe i Nürnberg modtaget prisen, Automation Award, som mest innovative nye produkt i 2013

Turck såkaldte ”Encoder 2.0”, som Hans Følsgaard A/S for kort tid siden har introduceret på de hjemlige markeder, går for alvor sin sejrsgang rundt om i verden. Senest har encoder 2.0, der på Turcks program har den lidt længere titel, RI360P-QR24, har netop under SPS IPC Drives messen i Nürnberg modtaget den såkaldte Automation Award som det mest innovative produkt i 2013 på automationsmarkedet.
Automationsmessen SPS IPC Drives messen ligger i et af automationsverdenens ”hot-spots” mellem Franken og Bayern, hvor en række af de helt store brands inden for automationsprodukter har deres fabrikker. Messen i Nürnberg er derfor også på kort tid vokset, så den tiltrækker en mængde dedikerede fagfolk, hvad der adskiller messen fra mere ”offentligt” orienterede udstillere. Det har også fået det tyske fagblad Elektro Automation til at indstifte en pris for årets mest innovative automationsprodukt, og denne pris er blevet uddelt i efterhånden nogle år.
Prisen Automation Award 2013 er spændende, fordi grundlaget for tildelingen af prisen er publikums stemmer i samspil med en jury fra messen SPS IPC Drives og eksperter fra brancheorganisationerne VDMA, ZVEI og så selvfølgelig redaktionsudvalget fra Elektro Automation. Spændvidden i juryen og input fra messens besøgende giver prisen en helt særlig værdi, da det forudsætter en generel accept af et nomineret produkts kvalitet. Afstemningen foregår på baggrund af juryens indstilling af i alt ti højt innovative produkter, og det er så messens besøgende, der vurderer, hvilket produkt som skal modtage prisen.
Og Turcks encoder 2.0 opfylder til fulde kriterierne, der har ført til belønningen med Automation Award 2013. Den ”akselløse” konstruktion eliminerer kontakt til en maskines roterende dele, og Turcks nye RI360P-QR24 tåler offset op til fire millimeter. Positionselementet er baseret på et induktivt spolesystem frem for en permanentmagnet, og derfor kan magnetfelter ikke forstyrre målingerne.
Encoder 2.0 produkterne er nu sat i produktion i en række versioner, så de kontaktløse, non-magnetiske encodere nu også kan leveres med incrementale og absolutte udgange. Det tager selvfølgelig tid at implementere nytænkning inden for automationskomponenter i den generelle industri, men de europæiske forkantsvirksomheder har allerede taget encoder 2.0 fra Turck til sig.


For yderligere oplysninger, kontakt venligst Hans Følsgaard A/S Mogens Holt Pedersen

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.082