23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DSV Transport Nyhedsbrev - December 2013

Så blev motortrafikvejen åbnet

Fredag den 29. november åbnede transportminister Pia Olsen Dyhr den længe ventede motortrafikvej (Rute 21) mellem Tuse og Vig.

Den cirka 20 kilometer lange motortrafikvej vil først og fremmest forbedre færdselssikkerheden for de mange trafikanter på strækningen. Samtidig bliver køreturen til Sjællands Odde både lettere og hurtigere for de mange rejsende, der dagligt benytter færgeforbindelsen over Kattegat.

DSV Transport har leveret betydelige mængder af materialer og asfalt til den store byggeplads, og på trods af at vintervejret drillede i foråret, lykkedes det at få vejen færdiggjort, inden vinteren sætter ind.
Da transportministeren åbnede den nye motortrafikvej, hæftede hun sig især ved den forbedrede færdselssikkerhed på strækningen:
"Det er glædeligt, at projektets udformning kan bidrage til, at trafiksikkerheden på strækningen fremover øges. Hvad enten det drejer sig om at transportere sig til og fra arbejde eller fritidsaktiviteter eller om at køre børnene i skole, så får trafikanterne i området nu en meget mere sikker vej at færdes på," sagde Pia Olsen Dyhr.

DSV Transport Nyhedsbrev - December 2013

Tilmeld dig DSV Transports nyhedsbrev

DSV Transport A/S
Gammel Marbjergvej 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11931901
P nummer: 1000301173

Send til en kollega

0.032