23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DSV Transport Nyhedsbrev - Februar 2014

DSV bygger kæmpehal i Øm

Det internationale DSV udvider på Sjælland og har – på samme adresse, hvor DSV Transport har hovedkontor – iværksat byggeriet af en hal på 21.600 kvadratmeter. Når den står færdig, rykker cirka 70 medarbejdere ind, mens omkring 80 lastbiler med distributionsgods hver dag skal runde hallen. I løbet af byggeriet vil DSV Transport køre til og fra pladsen med 150.000 tons jord og byggematerialer.

Der kan nemt opstå misforståelser mellem DSV og DSV Transports ejerstruktur, så her får du et kort resumé af selskabernes historie:


Både DSV Transport og DSV A/S blev stiftet i 1976 af Leif Tullberg og en kreds af vognmænd. Kørslen foregik dengang hovedsageligt for bygge- og anlægsbranchen, men efterhånden som virksomheden voksede, blev grænserne brudt.

I begyndelsen af dette årtusinde bestod koncernen af fire divisioner. DSV Miljø, spedition, parcel og sø- og lufttransport. I efteråret 2003 besluttede ledelsen dog at frasælge DSV Miljø og fokusere på de tre andre divisioner. Salget faldt på plads i januar 2004 med kapitalfonden Triton som den nye ejer.

I 2012 udgik navnet DSV Miljø, og vi kom til at hedde DSVM Group. I Danmark står DSVM Group bag DSV Transport, Nymølle, Miljøteam, Vandrens og RGS90. I Sverige ejer DSVM Group virksomhederne GDL og RGS90. Hovedkontoret for DSVM Group ligger nu i Malmø.

Slægtskabet mellem det store børsnoterede DSV og DSV Transport er således helt ophørt, og kun navnet og fortiden er fælles eje. Det var den korte version – og hvis du har lyst til at læse den lange, finder du den i bogen "Transportgiganten – historien om DSV."



DSV Transport Nyhedsbrev - Februar 2014

Tilmeld dig DSV Transports nyhedsbrev

DSV Transport A/S
Gammel Marbjergvej 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11931901
P nummer: 1000301173

Send til en kollega

0.031