23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Chok- og vibrationsfast SMD-sikringsholder hos Hans Følsgaard A/S

Fjerner endnu en manuel montageproces

Et af Hans Følsgaard A/S’ elektronikagenturer, Schurter, har netop videreudviklet deres SMD-sikringsholdere med FPG7, der er udstyret med ekstra stag, som øger stabiliteten under montage og gør sikringsholderen modstandsdygtig over for chok og vibrationer i brug

Hvis vi på vesteuropæiske plan skal kunne opretholde konkurrencedygtige priser over for lavtlønsregionerne i navnlig Asien, så kræver det en maksimal grad af automation i elektronikmontagen og helst ingen manuelle processer. Det stiller krav til komponenterne. De skal kunne monteres i pick’n place-maskiner og helst være overflademonterede. Det har ikke være noget stort problem for IC’erne, men opgaven har været mere vanskelig for de elektromekaniske komponenter.
Et af Hans Følsgaard A/S’ eklektronikagenturer, Schurter, er yderst opmærksom på mulighederne for at udvikle nye elektromekaniske komponenter til SMT-miljøet, og virksomheden udvikler hele tiden videre på deres produkter for at gøre de hulmonterede versioner mulige at overflademontere i et pick’n place miljø. De rationelle forbedringer skal dog ske med samtidigt hensyn til stabilitet under montagen og pålidelig drift, og det er den nye SMD-sikringsholder, FPG7, et glimrende eksempel på.
FPG7 er en sikringsholder til de typiske glassikringer på Ø5mm x 20mm, som er udbredt i elektroniksektoren. Schurter har udstyret komponenten med et ekstra sæt stag, der dels holder komponenten bedre fast, indtil reflow kan finde sted, og dels giver en meget chok- og vibrationsbestandig komponent i drift. På den måde leverer Schurter det bedste fra begge verdener.
Sikringsholderen tåler en effektafsættelse på op til 2,5W og er godkendt til sikringer på op til 10A og 250VAC efter IEC-normerne. UL/CSA går videre og godkender op til 16A ved 400VAC. Den kompakte komponent imødekommer også kravene til uovervåget drift efter IEC60335-1 og udglødningstest efter IEC60695-2. FPG7-sikringsholderen er IP40-tæt og choksikker efter PC2-specifikationerne.
Schurters nye komponent leveres fra Hans Følsgaard A/S i blister tape-ruller til et automatisk montagemiljø

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.031