23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv certificeret i entrepriseret og få styr på reglerne i byggesager

Nohr-Con’s Entrepriseretlige Certificeringsprogram er udviklet med det formål at hæve kompetenceniveauet i byggeriet og klæde parterne på til proaktivt og konstruktivt at kunne gennemføre “det gode byggeri” i praksis.

"Det har været et rigtigt udbytterigt certificeringsprogram. Både det faglige, men også at jeg har skabt kontakter. Jeg er blevet stærkere rustet til at udarbejde kontrakter og har fået et godt juridisk overblik over mine byggesager. SUPER arrangement fra alle instanser".
Meik Keller, Byg & Anlæg, Boligselskabet Sjælland.

Formålet med Nohr-Con’s Entrepriseretlige Certificeringsprogram er at sikre byggeriets parter en entrepriseretlig efteruddannelsesstandard, der kan medvirke til at:

- Lette kontraktforløbet for alle involverede parter

- Minimere antallet og omfanget af tvister

- Styrke relationer

- Spare parterne penge, tid og ressourcer

Hvorfor certificering?
Certificering er en fordel for både ansat og arbejdsgiver. Som ansat får du dokumentation for dine faglige kompetencer, og som arbejdsgiver har du med certificeringen en målestok for medarbejdernes faglige kvalifikationer og kan dokumentere overfor kunder og samarbejdspartnere, at det faglige niveau er i top. Certificeringen kan desuden bruges til at definere de kvalifikationer, jobansøgere skal besidde.

Hvem kan deltage?
Certificeringsprogrammet er opdelt i tre spor, der retter sig mod tre grupper af professionelle aktører inden for byggeri - læs mere via linkene:

- Rådgivere

- Bygherrer

- Entreprenører og underleverandører

Modul I: Det entrepriseretlige fundament
På dette grundlæggende modul får du et solidt overblik over de love, regler og kontraktforhold som er væsentlige for en byggeentreprise – og eksempler på, hvordan juraen fortolkes og anvendes i praksis.

Modul II: Typiske tvistområder, juraen i praksis
På modul II bygger du videre på din juridiske forståelse ved at knytte juraen til dér, hvor problemerne opstår i praksis. Formålet med modul II er at træne dine røde lamper i at blinke! Du kommer gennem en tour de force i typiske entrepriseretlige tvistområder og får en dybere fornemmelse for juraen i de ofte komplekse udfordringer, der kan opstå i praksis.

Modul III: Undgå tvisterne
Nu har du et solidt juridisk navigationsgrundlag – og på modul III får du værktøjer, så du kan bruge din indsigt proaktivt til gennem klare aftaler og juridisk byggeledelse at undgå unødige tvister.

Kurserne og modulerne, der indgår i certificeringsprogrammet kan også tages enkeltvist uden certificering.

Læs mere om certificeringsprogrammet og se alle Nohr-Con's kommende arrangementer inden for Offentlige Indkøb og Byggeri her.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.063