23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hos Styropack bidrager PallEvator pallemagasinet til at gøre arbejdsmiljøet endnu bedre

PallEvator pallemagasin model Q1 er også en økonomisk gevinst hos Styropack

Tillid til PallEvator fra Q System
Styropack har igen valgt at bruge Q System´s PallEvator pallemagasin til at gøre deres arbejdsmiljø endnu bedre for medarbejderne.

Styropack har tidligere købt to PallEvator og har valgt at investere i yderligere fire, så der nu er installeret 6 i virksomheden.

Styropack bruger to forskellige pallestørrelser og pallemagasinerne er derfor placeret sætvis på strategisk udvalgte steder i produktionsområder, hvor de kan optimere arbejdsflowet.
PallEvatorerne er eldrevne og er derfor enkle at installere – der kræves kun 230 V.

Den manuelle håndtering af paller er fortid
Pallerne blev tidligere håndteret af medarbejderne i produktionen. Når medarbejderne skulle have fat i den øverste palle i stakken, foregik det ikke altid i den mest ergonomiske arbejdsstilling. Løsningen med PallEvatoren gør, at medarbejderne ikke længere behøver at frygte forkerte arbejdsstillinger og arbejdsskader.

Styropack bruger pallemagasinerne til at nedstable pallerne, og i dag foregår pallehåndteringen således i gulvhøjde, da PallEvatoren altid sørger for, at der er en palle klar. Personalet kører nu blot palleløfteren ind i PallEvatoren og udtager pallen uden nogen form for løft.

PallEvator er også en økonomisk gevinst
Det var ikke af økonomiske grunde, at Styropack valgte at placere PallEvatorerne i deres produktion. Teknisk chef Lars Lindblad fortæller, at medarbejderne er rigtig glade for PallEvatorerne, da håndteringen af paller er både hurtigere og samtidig nemmere end tidligere. At der samtidig er en forbedring af den interne logistik er naturligvis en positiv sidegevinst.

Om Styropack
Fabrikken, der beskæftiger omkring 120 medarbejdere, udvikler og producerer kundespecifikke emballageløsninger i polystyren til eksempelvis fødevareindustrien og gartnerier.

Link til vores hjemmeside, hvor du kan finde mere information om vores PallEvator pallemagasin:
http://www.q-system.dk/products/pallemag...

Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System
Hjaltevej 16, Skovby
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16440973
P nummer: 1001099712

Send til en kollega

0.047