23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Harm Mammen & Sønner køber kroghejs

Claus Mammen fra firmaet Harm Mammen og Sønner A/S havde behov for en unik bil, hvor det var muligt at kombinere høje containere samt en forholdsvis kort bil, der nemt kan komme omkring i gaderne.

Derfor blev der valgt en Volvo FM 500 8x2 Trippel med 2 styrende/ løftbare bagaksler samt markedets laveste kroghejs fra Multilift.

Bilen er opbygget med et Multilift XR20ZL.59 med skyde-/knækarm for optimal fleksibilitet i kasselængderne. Kundens brugte kran blev overflyttet fra den gamle bil, mens den nye er forberedt til en ny HIAB kran på sigt. Multilift kroghejset er udstyret med automatisk sekvenskontrol, der betyder, at chaufføren selv vælger om hejset skal køre alle funktioner automatisk, når han sætter en kasse af, eller om han selv vil køre det manuelt som et traditionelt hejs.

Derudover er der Il-gang for hurtig afsætning af kasser, hurtig tip der reducerer tiptiden med 2/3 af traditionelle hejs. Glidesats der hæver hejset automatisk inden det skyder bagud, dette begrænser friktionen mellem hejs og kasser, da denne hænger i krogen og hviler på bagrullerne.

Der er lavet fuld skørteafdækning, diode trekammerlygter, VBG kærrekobling med luftservo samt hydraulisk udskydelig kofanger der er tilsluttet hejsets hydraulik, således at hejset ikke kan afsætte kasserne med mindre den er kørt ind. Når chaufføren vælger at køre hejset automatisk, vil kofangeren også køre automatisk ind.

Den flotte Volvo Henrik Dalsgaard fra Skifter Lastbil A/S i Aabenraa stod for salget af bilen og opbygningen er solgt fra SAWO i Kolding.

Harm Mammen lever af entreprenørkørsel, kranopgaver samt renovationskørsel.

SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113
P nummer: 1003731979

Kontaktperson

VKK
Vivian K. Knudsen
Marketingkoordinator
+45 24880414 vkk@sawo.dk

Send til en kollega

0.031