23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny speciel Kel-Berg 4 akslet trailer udleveret til Thurah Transport A/S

Det var en stor fornøjelse at udlevere denne nye special Kel-Berg trailer fra Lastas i Hedensted til Thurah Transport A/S.

Thurah Transport A/S er en af Danmarks ældste og samtidig mest moderne vognmandsforretninger. De løser i dag mange former for professionelle transport- og løfteopgaver for det dansk erhvervsliv. Thurah Transport A/S er i dag blandt landets mest hurtigst voksende vognmandsforretninger. De råder over en moderne fremtidssikret vognpark, hvor der er stor fokus på sikkerhed, chaufførkomfort og miljø.

På den nye Kel-Berg trailer er længdevangerne opsvejset i I.profil af St.52-3, med stærke tværvanger og forstærkninger, hvilket giver et stabilt chassis. Akslerne er 4x9 tons SAF-aksler med skivebremser og original luftaffjedring.

Traileren er leveret med alusider i en højde af 1.000 mm. Siderne er fremstillet af 25 mm aluminium, med boltmonteret bundhængsler. Alle siderne er ens og med Kinnegrip låse, så siderne kan byttes rundt. Bagenden er en 25 mm nedklapbar aluminiumsside med Kinnegrip låse i hjørnestolperne. Bunden er fremstillet af 28 mm hårdttræs planker nedlagt i galvaniserede omega profiler, som er fastgjort med galvaniserede skruer. Traileren har en tilladt totalvægt på 48.000 kg.

Den nye trailer er leveret af
Jacob Jørgensen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker
Thurah Transport A/S
held og lykke med den nye trailer i fremtiden.

Lastas Trucks Danmark A/S
Energivej 35
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27277446
P nummer: 1010515439

Kontaktperson

SB
Sisse Bruhn
Mediegrafiker
+45 22281530 sisse.bruhn@lastas.dk

Send til en kollega

0.048