23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Parker optimerer elektromekaniske løsninger med modulært aktuatorsystem

Parker Hannifin, verdens førende udbyder indenfor ”motion & control” teknologier, tilbyder det komplette modulære lineære elektriske aktuatorsystem.

Systemet er en del af Parker's ORIGA System Plus, hvis modulære koncept gør det muligt at kombinere pneumatiske OSP-P og elektriske OSP-E aktuatorer, hvor sidstnævnte endvidere kan kombineres med gear, motorer og controllere. Systemet er designet til absolut pålidelighed, høj ydeevne, brugervenlighed og optimeret konstruktion – det modulære system opfylder selv de mest krævende applikationer.

Modul systemet OSP-E består af 7 forskellige elektriske aktuatorer fordelt på:
Elektriske aktuatorer med tandrem til applikationer med behov for højere hastigheder og præcise bevægelser samt positionering for længere bevægelser.
Elektriske aktuatorer med spindel til applikationer med større drivkraft, præcis bevægelse og positionering. Denne aktuator kan kombineres med servomotorer og stepmotorer, som igen kan kombineres med forskellige controllere - alt opbygget som moduler.

Aktuatorsystemet giver komplette, kompakte løsninger, som er lette at installere og enkle at eftermontere. Den brede vifte af monteringsmuligheder giver stor installationsfleksibilitet.

Læs mere på parker.com/aktuator, hvor der er link til katalog, dimensioneringsprogram og CAD bibliotek, som gør det mere overskueligt at vælge den rette aktuator med den rette motor og controller.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.063