23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du den næste BIM-Manager? Det kan du blive på kun 3 dage

På BIM-Manager-uddannelsen får du kendskab til de forskellige BIM-værktøjer, der kan anvendes – trin for trin igennem hele byggeprocessen – fra IKT-kravstillelse, projektering, beskrivelser, kvalitetssikring, udførelse og drift.

Mange ved, at CAD i disse år erstattes af BIM, men uden helt at vide hvad det er, hvorfor det er smart og hvordan man skal gøre. Det bliver ikke lettere, når forkortelser som IKT og VDC også dækker over BIM-baseret samarbejde.

For at forstå dette – og for at få forståelse af hvordan fordele og ulemper rammer byggeriets parter forskelligt – er det nødvendigt at opleve hele processen fra skitsering og projektering til udførelse og drift.

BIM og 3D-modellering er det nye sort i bygge- og anlægsbranchen. BIM (Building Information Modeling) kan være med til at forebygge mange af de tvister og fejl, som opstår på bygge- og anlægsprojekter i dag og derved spare både tid og penge.

Men mange mangler stadig overblik over BIM og forståelse for, hvad begrebet egentlig dækker over, når vi bevæger os længere ind i byggeprojektets faser.

På Nohrcons BIM-Manager-uddannelse bliver du præsenteret for forskellige BIM-værktøjer, så du kan overskue og implementere de teknologier, der kan bringe BIM fra skrivebordet ud til brugere, byggeplads og servicemedarbejdere.

Sagt om uddannelsen:
"God gennemgang af stort emne på få dage", Jørgen Ulriksen, Kone

BIM-Manager består af 3 kursusdage, som forløber fra d. 9. maj-7. juni i København.

Underviserne er BIM-eksperter fra BIM Equity.


Læs mere om uddannelsen på Nohrcons hjemmeside:

BIM-Manager


Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, og Personlig udvikling:

www.nohr-con.com

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.109