23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HMF byder velkommen til nye sælgere

Danske HMF byder velkommen til ny salgschef, samt to nye sælgere.

I august måned byder HMF velkommen til ikke mindre end tre nye tiltrædelser i HMF Danmarks Salgsafdeling. I HMF glæder vi os meget til samarbejdet med alle tre.

Jakob Dyhr Simonsen tiltræder pr. 1. august stillingen som ny salgschef for HMF Danmark. Jakob er 44 år gammel, bor i Skanderborg og har siden april 2017 arbejdet som sælger hos HMF. Jakob har mange års sælgererfaring og har også tidligere arbejdet som både salgschef og direktør.

Poul H. Sørensen, der er en gammel kending hos HMF, er pr. 1 august blevet ansat som sælger til at dække områderne Århus, Randers og Djursland. Poul har tidligere arbejdet med disse salgsområder og er altså en erfaren HMF-sælger. Poul har senest været sælger hos Volvo i Randers, og før det var han 19 år hos HMF. Poul er 54 år og bosiddende i Voldum ved Hadsten.

Jesper Rossander Hansen er blevet ansat som sælger til at dække området Sønderjylland. Jesper er 40 år gammel og bosiddende i Øster Snede. Han kommer fra en stilling som sælger hos Hema kranudstyr. Jesper tiltræder hos HMF d. 15. august og får arbejdsplads i Rødekro og han vil senere få arbejdsplads i Kolding.

Link til HMF's nyhed: hmf.dk/om-hmf/news/

HMF Group A/S
Oddervej 200
8270 Højbjerg
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33639317
P nummer: 1016822376

Send til en kollega

0.032