23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Står du og mangler et svejsecertifikat?

Så mød ind allerede i morgen. FORCE Certification udsteder stadig svejsecertifikater på en enkelt dag og følger myndighedernes retningslinjer mht. Covid-19.

Akkrediteret svejsecertificering kan være et krav

Hvis du arbejder på trykbærende anlæg eller bestemte typer stålkonstruktioner, er det ofte nødvendigt, at du er certificeret efter de gældende standarder. Det kan du blive på en enkelt dag.

Hvis jeres virksomhed netop har vundet en stor opgave, der kræver at jeres svejsere eller svejseoperatører er certificerede, eller har I nyansatte, der mangler et svejsecertifikat, er hjælpen nær. FORCE Certification tilbyder stadig certificering af svejsere, svejseoperatører og loddere efter gældende standarder.

Du får hurtigt dit certifikat efter godkendt prøve

FORCE Certification, som er akkrediteret certificeringsorgan i forhold til certificering, verifikation og inspektion, tilbyder certificering af svejsere og svejseoperatører i henhold til internationale standarder. Du kan aflægge prøve enten på et af vores værksteder eller i din virksomhed, alt efter hvad der passer bedst i din hverdag. Du skal kun bruge en enkelt dag på værkstedet.

Når du har bestået prøven, får du hurtigt dit certifikat, så du omgående kan komme i gang med opgaven. Du kan vælge, om du vil have et papircertifikat eller en digital version. Du er garanteret, at dit certifikat lever op til europæiske og internationale krav.

Kom i gang omgående

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med svejsecertificeringen, og se hvilke standarder dit svejsecertifikat dækker: Svejsecertificering!

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.047