23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PALFINGER viser fremtidens kran- og løfteløsninger

Den østrigske kranproducent PALFINGER har været på messe, hvor de præsenterede nye produkter samt en klar vision for fremtiden.

IAA Transportation 2022 løb for nyligt af stablen i den tyske by Hannover. PALFINGER stod selvfølgelig klar på deres 2.000 m2 store stand, hvorfra der blev fremvist innovative produkter og løsninger for flere hundrede tusinde besøgende.

Og de mange besøgende gik absolut ikke forgæves.

PALFINGER havde nemlig flere af deres nyeste produkter med på standen. Der var bl.a.

  • PK 250 TEC-kranen, der er den nyeste lastbilkran i PALFINGER’s sortiment og blev præsenteret for første gang på messen,
  • EPSILON GENERATION 3, der er den nye generation af skov- og skrotkraner og har den længste rækkevidde,
  • F3 151 Silent Pack, der er den letteste og mest støjsvage medbringertruck i klassen,  
  • PTC 1000 LLW, der er den letteste 1.000 kg læssebagsmæk på markedet.

PALFINGER præsenterede også nye digitale løsninger som f.eks. deres produktkonfigurator, eCommerce-shop, IMPACT serviceappen samt PALFINGER Connected.

For PALFINGER er det nære forhold til kunderne nøglen til succes, og der blev da også snakket lystigt på standen. Erfaringer, idéer og problemstillinger blev delt mellem PALFINGER, kunder, forhandlere og samarbejdspartnere, hvilket er det der skal til, for at finde innovative løsninger til kundernes udfordringer.

Og lige præcis udfordringer er ikke noget, der skræmmer PALFINGER: ”Vi ser ikke udfordringer som en hindring, men som en mulighed. Vi skaber løsninger og giver svar. (…) Vores kunder er altid vores fokus, da vi kun kan levere de rette produkter og løsninger, hvis vi kender kundernes udfordringer,” siger PALFINGER’s CEO, Andreas Klauser.

PALFINGER’s strategi for 2030 kommer med klare visioner - der skal ske omfattende digitalisering på alle virksomhedens områder og produktsortimentet skal udvides. Målet er at tilbyde kunder og partnere integrerede og komplette løsninger, der passer til lige netop deres virke.

Hvis du vil lære mere om PALFINGER's nyeste produkter og løsninger kan du ringe på tlf. 7010 8010, sende en mail til info-pdk@palfinger.com eller tage et kig på PALFINGER's website (engelsk).

Palfinger Danmark A/S
Stensgårdvej 21 M
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674972
P nummer: 1009187169

Send til en kollega

0.047