23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Splinternyt kursus til projekteringslederen

Skyd det nye år i gang med helt nye kompetencer og vær med når Nohrcons nyeste skud på kursus-stammen 'Projekteringslederen som relationsleder' bliver afholdt allerede i januar.

På kurset Projekteringslederen som relationsleder bliver du undervist af erfarne og indlevende Michael Stig Ørbech, som også underviser på Nohrcons uddannelse: Byggeriets projektlederuddannelse.  Michael har bred erfaring fra byggebranchen og omkring projektledelse både i Danmark og internationalt.

Kurset er et todages kursus, som finder sted d. 18. – 19. januar 2023 på Scandic Spectrum i København.

 

Byggeriet er blevet mere komplekst og kompliceret. I branchen er der generel enighed om, at der er behov for at højne kvaliteten i samarbejdet omkring projekteringen. Det gælder både i de interne projekteringsteam og, ikke mindst, i de samskabende tværorganisatoriske og tværfaglige samarbejder.

Projekteringslederen er omdrejningspunktet for at disse gode intentioner kan indfries. Det kalder på, at projekteringslederen har både den nødvendige viden og de praktiske kompetencer inden for ledelse af samarbejder.

Kurset 'Projekteringslederen som relationsleder' styrker din ledelse i praksis, så du kan gå forrest og lede det gode samarbejde i projekteringsforløbet. Samtidig får du også mulighed for at udvikle dine personlige ledelseskompetencer gennem øvelser, dialog og videndeling.

Som knivskarp relationsleder, bliver du i stand til at skabe kvalitetssikker teamudvikling, stærke gruppedynamikker samt at booste motivationen. På kurset lærer du også om projekteringsforløbets interessenter og hvordan du, som relationsleder, bedst muligt forholder dig til dem.

Læs mere om kurset her:

Projekteringslederen som relationsleder

 

Kurset kan tages alene eller i naturlig forlængelse af kurserne:

Projekteringsledelse i praksis

Certificering i projekteringsledelse

 

Se alle Nohrcons øvrige kurser inden for Byggeri og Udbud:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.082