23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PALFINGER overtager salg af egne mandskabslifte i Danmark

Salget af PALFINGERs mandskabslifte har i en årrække ligget hos Danilift A/S. Fra årsskiftet overgår det dog til Palfinger Danmark A/S, der ønsker at fokusere meget mere på netop denne produktgruppe.

PALFINGER-koncernen overtager salget af PALFINGER mandskabslifte i Danmark, der indtil nu har været varetaget af Danilift A/S.

Overtagelsen træder i kraft fra 1. januar 2023 og sker som led i PALFINGERs globale plan om at øge fokus på salget af mandskabslifte. Ved at få produktområdet helt ind under eget tag, har PALFINGER bedre mulighed for selv at styre hele processen omkring salg og service af liftene.

”Vi glæder os virkelig meget til at komme i gang. Vi udvider med nye medarbejdere og skal til at møde en masse kunder – nye som gamle. Det er et utroligt spændende kapitel, der bliver taget hul på i det nye år”, udtaler Palfinger Danmarks salgsdirektør, Anders Helbo.

Palfinger Danmarks serviceværksted i Greve vil sammen med to kørende serviceteknikere dække hele landet, så kunderne altid kan få den hjælp, de har behov for. Derudover vil den tidligere forhandler, Danilift A/S, fortsat være en del af PALFINGER’s netværk, da virksomheden kommer til at fungere som servicepartner.

Alle medarbejdere, der skal arbejde med mandskabslifte, gennemgår grundig træning, så deres viden og færdigheder er helt up to date. Flere af Palfinger Danmarks folk har allerede været på tur til Østrig på PALFINGERs Training Center, hvor de blev undervist i den spændende produktgruppe.

Derudover står Palfinger Danmark klar med en ny sælger fra 2. januar 2023. Bo Lauritsen bliver ansvarlig for salg af mandskabslifte og skal være kundernes primære kontaktperson inden for dette segment.

Hvis der skulle opstå spørgsmål, er I mere end velkomne til at kontakte salgsdirektør Anders Helbo på tlf. +45 51561011 eller via mail: a.helbo@palfinger.com.

 

Fakta om PALFINGER

PALFINGER er en international virksomhed med hovedsæde i Østrig og er verdens førende producent af innovative kran- og løfteløsninger. Koncernen har ca. 11.700 medarbejdere på verdensplan, 34 lokationer og et verdensomspændende salgs- og servicenetværk med ca. 5.000 servicepunkter. Kerneproduktet er lastbilkraner, men produktporteføljen inkluderer også skov- og skrotkraner, kroghejs, mandskabslifte, læssebagsmække, medbringertrucks, jernbanesystemer, broinspektionskraner samt håndteringsudstyr til den maritime industri.

Læs mere om PALFINGERs mandskabslifte >>

Palfinger Danmark A/S
Stensgårdvej 21 M
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674972
P nummer: 1009187169

Send til en kollega

0.062