23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Truck til køle- og frysehuse

Arbejdsbetingelserne er meget krævende i køle- og frysehuse. Ikke alene påvirker temperaturer under frysepunktet batterikapaciteten, elektronikken, smøremidlerne og førerens evne til at køre trucken.

Udfordringer i køle- og frysehuse
 
Tendenserne er klare, nutidens forbruger har øget fokus på bekvemmelighed, sund mad og just-in-time levering. Et forøget fokus på mad- og forbrugsspild giver flere bestillinge af friske og nedkølede produkter i mindre mængder. Det er slut med simple palle-ind/palle-ud-manøverer: Køle- og frysehusene skal være så fleksible som muligt. Det er nøglen til at løse disse udfordringer, og for at holde omkostningerne under kontrol:

  • Udfordring 1 - Tid

    Minimering af nedetid og sikrer nem adgang til den korrekte teknologi.

 

  • Udfordring 2 - Plads

    Maksimering af pladsudnyttelse og driftsikkerhed samt bevarelse af øget fleksibilitet.

 

  • Udfordring 3 - Ressourcer

    Hold lagerarbejdere og udstyr varme så høj effektivitet sikres.

 

Køle- og fryseløsninger til minimering af spildtid, plads og ressourcer
 
Arbejde i kølehuse (ned til 0°C) eller frysehuse (under 0°C) kræver effektive løsninger med minimal spild af plads, ressourcer og tid, og driftssikkerheden skal være høj i disse krævende omgivelser. Vi har mange års erfaring med arbejde i køle- og frysehuse, og vi tilbyder som standard en lang række truck og løsninger til brug i kolde omgivelser samt løsninger specifikt til frysehuse.

Ved temperaturer ned til -30°C

Vores komplette trucksortiment er designet til at arbejde effektivt ned til 0 °C uden ændringer. Ved temperaturer ned til -30 °C skal de fleste truck dog tilpasses med specifikke funktioner såsom kølerumsolie, skridsikre platforme, opvarmede batterier eller udstyres med en dedikeret kølerumskabine for mere komfort og produktivitet som på vores reach-truck.

Dedikerede kølerumsspecifikationer og tilføjelser til hver model

Vores palleløftereplukketruckreachtrucks og smalgangstruck (VNA) samt gaffeltruck kan konstrueres fuldt ud til kølerumsbrug. Nogle truck kræver lidt modifikation, for eksempel Toyota BT Levio palletrucks og BT Staxio stabler har simpelthen brug for lav temperatur hydraulikolie - i alle andre henseender er de præ-konstrueret til kølehuse med fuldt forseglede komponenter. Alle kølerumsmaskiner er klart defineret af snefnug-symbolet. Dette hjælper med at nedbringe omkostningerne ved at reducere risikoen for, at truck bruges forkert. Servicekontrakten er skræddersyet til dine behov.

Her kan du se vores reach trucks til køle- og frysehuse.
Hvis du er interesseret i at vide mere om truck i køle- og frysehuse skal du blot klikke her.

Toyota Material Handling Danmark A/S
Industrivej 3
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62657014
P nummer: 1003149775

Send til en kollega

0.047