23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Grænseløs service hos Lauge Transport og N.C. Nielsen

Lauge Transport i Padborg og N.C. Nielsen i Balling har begge skarpt fokus på servicekvalitet.

Lauge Transport i Padborg og N.C. Nielsen i Balling har begge skarpt fokus på servicekvalitet. Et mangeårigt samarbejde mellem de to virksomheder har givet fælles fodslag om serviceopfattelsen og det at kunne levere høj servicekvalitet og stærke løsninger til kunderne. Hos N.C. Nielsen kalder de det ”service uden grænser”.

Lauge Transport har base tæt på den dansk-tyske grænse, men opererer over hele Europa. Her handler det om tredjepartslogistik, hvor kunder i speditionsbranchen serviceres med forskellige transportydelser – med afsæt i et stort transitlager, egne lastbiler med trailere og en maskinflåde med Linde, Terberg og Konecranes fra N.C. Nielsen.

– Vi siger aldrig nej til en opgave. Vi ser os selv som transportbranchens maskinstation, der klarer alle former for logistikopgaver, som kræver specialudstyr eller fleksibilitet for at optimere en leverance. Vi går gerne et par ekstra skridt for at finde løsninger, og det sætter vores kunder pris på, udtaler lagerchef Torben Byllemos fra Lauge Transport.

Lauge Transport blev grundlagt i 1978 af Lauge Krogh Jørgensen, der så mulighederne i at være en neutral samarbejdspartner i transportbranchen. Princippet lever i bedste velgående og er en indarbejdet del af virksomhedskulturen. I dag arbejder 45 medarbejdere med at servicere kunderne fra lastbilerne, lageret, administrationen og de store kørearealer på matriklen i Padborg.

– Vi gør meget ud af servicekvaliteten. Vi lærer vores medarbejdere at tænke anderledes og hele tiden fokusere på kundens behov. Vi vil gerne være kreative og finde nye veje, hvor det giver mening. Vi kommunikerer direkte og finder ”her-og-nu”-løsninger på presserende udfordringer, udtaler lagerchef Torben Byllemos fra Lauge Transport.

Fuldt funktionsdygtig flåde

Lauge Transport investerer løbende i N.C. Nielsen-maskiner. En større flåde af Linde el-truck holder transitlageret levende døgnet rundt. En Konecranes gaffeltruck med en løftekapacitet på 42 tons i otte meters højde tager de tungeste løft på kørearealerne og flere hurtigtgående Terberg terminaltraktorer kører eksempelvis trailere rundt blandt lokale Padborg-kunder.

Den brede maskinflåde hos Lauge Transport gør det muligt at udnytte transitlageret og de store udendørsarealer. Logistikmaskinerne skal hele tiden holdes i gang og konstant være køreklare. For at holde maskinflåden på mærkerne og kunne løse selv vanskelige opgaver har Lauge Transport haft N.C. Nielsen med på råd i over 25 år.

– N.C. Nielsen forhandler de bedste og mest effektive maskiner på markedet. Vi har stor glæde af den løbende dialog og sparring omkring maskinvalget – og så vil jeg gerne fremhæve den lokalt forankrede service, hvor indtil flere servicemontører kan komme forbi vores virksomhed på meget kort tid, udtaler lagerchef Torben Byllemos fra Lauge Transport.

Kundeportal med overblik

Med kundeportalen yourfleet tilbyder N.C. Nielsen endnu et nyt serviceelement til Lauge Transport, som dermed har fået fornyet overblik over maskinflåden, køretimer, ekstraudstyr, servicetilstand og andre vigtige nøgletal på maskinerne.

– Vi får præsenteret alle informationer på en logisk måde, så vi hurtigt kan danne os et overblik over maskinflåden. Vi holder et vågent øje med relevante nøgleinformationer, så vi kan justere vores indsats på baggrund af fakta. Kundeportalen skaber værdi for os i det daglige arbejde og ikke mindst, når vi skal forny maskinparken eller videresælge en brugt maskine, slutter Torben Byllemos fra Lauge Transport.

https://www.nc-nielsen.dk/nyheder/graenseloes-service-hos-lauge-transport-og-n-c-nielsen

N.C. Nielsen A/S
Nørregade 66, Balling
7860 Spøttrup
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41118814
P nummer: 1003063792

Send til en kollega

0.063