23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Smalle Linde-nyheder i bredt sortiment

Der er mange smalle steder på lagre, i produktionsområder og på kørearealer rundt om i danske virksomheder. Derfor giver det god mening at gøre Linde lagermaskiner så smalle som overhovedet muligt.

Der er mange smalle steder på lagre, i produktionsområder og på kørearealer rundt om i danske virksomheder. Derfor giver det god mening at gøre Linde lagermaskiner så smalle som overhovedet muligt, så de kan komme omkring hvert et hjørne, vende i en smal reolgang eller køre behændigt uden om forhindringer på deres vej.

Det er blot en enkelt af årsagerne til at Linde har opdateret deres populære løftemaskiner i produktsortimentet, som med god ret kaldes ”narrow range”. Vi taler om lagerets seje arbejdsheste, nemlig Linde el-stablere og dobbeltstablere type 1163 og Linde T20-T30, elektriske palleløftere type 1153. Alle versioner fås med og uden fuldt affjedret platform, og er forbedret med øget teknik, sikkerhed, ergonomi og manøvredygtighed.

Seks nye Linde-stablere

Linde introducerer tre almindelige stablere i L-serien og tre dobbeltstablere i D-serien. Begge serier fås i versioner uden ståplatform, med fuldt affjedret ståplatform, der kan klappes op og med en afskærmet platform. De løfter 2.000 kg på gaflerne, har tilpasset hastighed ved kurvekørsel, nye ergonomiske detaljer på betjeningshåndtagene. Med en chassisbredde på kun 720 mm er Linde stablerne det sikre valg, når der skal manøvreres hurtigt, effektivt og nemt på lidt plads.

– Med opdaterede Linde-stablere fortsætter vi med at levere højeffektive lagermaskiner, der gør livet lettere i løbet af en travl arbejdsdag. Stablerne er state-of-the-art på markedet og med ekstraudstyr som alternative trækhjul, kølerumsvarianter ned til minus 35 grader og proportional hastighed til gående fører, er Linde det sikre valg under alle tænkelige forhold, udtaler produktchef Poul Kyndi Laursen fra N.C. Nielsen.                                                            

Populære palleløftere i ny opdatering

Linde T20-T30/1153 elektriske palleløftere er opdateret med et smalt design, nye ergonomiske funktioner, bedre håndteringsevne og et sikkerhedsniveau i særklasse. De udmærker sig ved en kompakt designfilosofi, intuitiv betjening med fx lang styrestang, brugervenligt multifunktionsdisplay og krybefunktion, automatisk hastighedsreduktion og høj sikkerhed med Linde Blue Spot som ekstraudstyr.

–  Mange lager- og produktionsmedarbejdere kender Linde T20-grundmodellen. Alligevel vil det nok overraske de fleste, hvor stor forskellen er til den nye Linde T20-T30-variant. Det smalle design vækker opsigt og selv med de kompakte ydre mål er der blevet plads til avanceret Linde-teknologi. Vi forventer at palleløfteren bliver en efterspurgt løsning, udtaler Poul Kyndi Laursen fra N.C. Nielsen. 

https://www.nc-nielsen.dk/nyheder/smalle-linde-nyheder-i-bredt-sortiment

N.C. Nielsen A/S
Nørregade 66, Balling
7860 Spøttrup
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41118814
P nummer: 1003063792

Send til en kollega

0.048