23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtighed med intuitiv Linde-teknologi

BEWI Denmark har indtil videre leaset 20 Linde-modeller fra N.C. Nielsen, der holder den interne logistik kørende på fem forskellige produktionsenheder.

– Linde er intuitiv teknologi og vores medarbejdere er vilde med de brugervenlige, velfungerende og let tilgængelige logistikmaskiner. Med eldrevne Linde-maskiner opererer vi med en ensartethed på tværs af vores afdelinger og danske fabrikker og sender samtidigt et bæredygtigt signal til omverdenen.

 Ordene kommer fra Operations Manager Dan Jacobi hos BEWI Denmark A/S. Han er ansvarlig for driften på BEWI-produktionsanlægget i Hobro, der blandt andet fremstiller konturskårne komponenter og isoleringsblokke, skræddersyede emballage-løsninger og fiskekasser i EPS-materiale – også kendt som Flamingo® i Danmark.

– For mig at se er Linde og BEWI et fantastisk godt match. Vi har brug for fleksible, stabile og støjsvage maskiner, der falder naturligt ind i vores produktionsmiljø og umiddelbart kan betjenes af medarbejdere i mange forskellige arbejdssituationer, fortsætter Dan Jacobi fra BEWI Denmark.

BEWI Denmark har indtil videre leaset 20 Linde-modeller fra N.C. Nielsen, der holder den interne logistik kørende på fem forskellige produktionsenheder. Det er gjort med afsæt i en grundlæggende tanke om bæredygtighed som et strategisk fokuspunkt og hos BEWI afspejles det i alt fra produkt- og designudvikling, over produktionsprocesser og til recirkuleringssystemer.

Cirkulær økonomi

Linde-flåden er et led i BEWIs ambitioner om at blive en cirkulær virksomhed i 2030. BEWI vil bruge et minimum af ressourcer, beholde ressourcerne så længe som muligt og operere med et minimum af spild og emissioner. Det skal den eldrevne Linde-flåde hjælpe med.

– Vi har bæredygtighed som et DNA i virksomheden. Det er på ingen måde varm luft, men en holdning, vi praktiserer i vores handlinger. Vi har et særligt ansvar for at passe på vores ressourcer og det skinner i høj grad igennem i valget af Linde-logistikmaskiner, udtaler Dan Jacobi fra BEWI Denmark.

På BEWI-fabrikken i Hobro er Linde-flåden i sving døgnet rundt. De eldrevne Linde gaffeltruck med afsmitningsfrie dæk og klemmeaggregat og Linde-stablere flytter hele tiden råmaterialer, konturskårne flamingoblokke eller nedpakkede færdigvarer på lageret. Kørslen med den relativt lette last foregår sikkert, effektivt og nænsomt – takket være erfarne maskinførere.

Bæredygtig vækst

For et par år siden udvidede BEWI sine faciliteter i Hobro med en ny hal på 5.200 kvadratmeter, avancerede forarbejdningsanlæg og ændringerne har afstedkommet et stigende behov for intern logistik i den travle virksomhed.

– Vi valgte logistikmærke ud fra en helhedsbetragtning. Linde blev valgt på grund af teknisk kvalitet, kendskab til brandet, pris, service og en rigtig god personlig kontakt til sælgeren hos N.C. Nielsen, som har ydet en ekstraordinær indsats i udvælgelsesprocessen, udtaler Dan Jacobi fra BEWI Denmark A/S.

Med Linde understøtter BEWI Denmark A/S deres bæredygtige mindset og har opbygget en fleksibel maskinflåde, der binder den interne logistik sammen. For virksomhedens fyndige reklameslogan, BEWI – for a better everyday – gælder naturligvis også for egne medarbejdere og deres mange interne transportopgaver i hverdagen.

https://www.nc-nielsen.dk/nyheder/baeredygtighed-med-intuitiv-linde-teknologi

N.C. Nielsen A/S
Nørregade 66, Balling
7860 Spøttrup
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41118814
P nummer: 1003063792

Send til en kollega

0.109