23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den røde Linde-kæmpe knokler i stilhed

Tyske Linde har udviklet 12 støjsvage modeller i denne nye serie af stærke el-truck med løftekapaciteter mellem 10-18 ton.

Stilheden er larmende, når den røde kæmpe kommer rullende. Tyske Linde har udviklet 12 støjsvage modeller i denne nye serie af stærke el-truck med løftekapaciteter mellem 10-18 ton. Det giver nye muligheder inden for træ-, stål- eller byggebranchen – eller hvis virksomheder på anden vis har behov for at flytte gods i den tunge ende af skalaen.

– I modsætning til diesel- eller gastruck kan den eldrevne og bomstærke Linde E100-180 også køre indendørs. Den kommer med nul emission, støjsvag drift, nem vedligeholdelse, fleksibilitet og en formidabel førerkomfort i kategorien, udtaler Lars Søgaard fra N.C. Nielsen.

Hemmeligheden bag Linde-maskinerne er et innovativt drivkoncept med fire motorer, to til venstre og to til højre hjul. Det giver trucken den nødvendige kraft til at håndtere laster på op til 18 tons og løftehøjder op til ti meter. Samtidig kan trucken opnå en kørehastighed på 20 km/t på kun ti sekunder, selv ved fuld last.

Det er nemt og hurtigt at skifte batterier i Linde E100-180-serien. Som noget unikt ved trucken kan man altid vælge den bedst egnede energikilde til opgaven. Nogle vælger at køre med blysyrebatterier til opgaver med let og middel vægt og frekvens, mens mere krævende opgaver med høj gentagelsesfrekvens udføres med Lithium-ION batterier.

– Den eldrevne teknologi er avanceret og på omgangshøjde med eksisterende teknologier. De nye el-truck er tysk ingeniørkunst i særklasse og afspejler Linde-brandet på bedste vis – både hvad angår sikkerhed, ergonomi, håndteringsevne, service og ekstraudstyr, udtaler Lars Søgaard fra N.C. Nielsen.

Udsynet i trucken hænger sammen med førerkabinens høje placering. Panserglastag, store ruder i sidedøre, forrude og bagrude giver et usædvanligt godt udsyn og forbedrer sikkerhed under kørslen. Desuden findes ekstraudstyr som et førersæde, der kan drejes 17 grader, hvilket øger sikkerheden yderligere.

Truckføreren troner højt til vejrs i kabinen og har fuldt overblik over maskine og kørearealer. Den ergonomisk udformerede førerplads mindsker den fysiske belastning, og trucken kan håndtere sin last i timevis på en afslappende måde. Den præcise kørsel gør også, at trucken bevæger sig med stor elegance og bidrager til en behagelig køreoplevelse.

Trucken er designet, så der er let adgang til de tekniske komponenter. Reparationer udføres lettere, og nedetiden mindskes på grund af nem vedligeholdelse. Standardkomponenter gør reparationer endnu lettere.

https://www.nc-nielsen.dk/nyheder/den-roede-linde-kaempe-knokler-i-stilhed

N.C. Nielsen A/S
Nørregade 66, Balling
7860 Spøttrup
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41118814
P nummer: 1003063792

Send til en kollega

0.047