23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Luftstrømme & ventilation i Renrum

Vores web indeholder et LÆRINGSCENTER, hvor vi deler ud af vores viden, innovation og 35 års praktiske erfaring med gode råd, tommelfingerregler og fakta. Vi giver her en smagsprøve på et af vores læringscenter temaer.

Der er to typer renrum, der adskiller sig efter deres ventilationsmetode:

Ikke ensrettet luftstrømme Renrum
Det ikke-ensrettede luftstrøms renrum modtager ren luft filtreret luft gennem højeffektive HEPA/ULPA filtre i loftet. Den friske luft blandes med rumluften og fjerner luftbåren forurening genereret af mennesker og maskiner gennem luftekstrakter placeret i bunden af ​​væggene.

Afhængigt af de operationer, der udføres i renrummet samt dets størrelse, kan klassificeringer op til ISO 6 opnås med denne ventilationsmetode.

For højere og mindre strenge klassifikationer såsom et ISO 8, kan luftekstrakterne dog placeres i loftet.

Ensrettet luftstrømme Renrum
Ensrettet luftstrømsrum bruger meget mere luft end ikke-ensrettet luftstrømsrum. Filtre med høj effektive HEPA/ULPA filtre er installeret over hele loftet. Luften fejer lodret ned i rummet på en ensrettet måde og kommer ud gennem gulvet og fjerner den luftbårne forurening fra rummet.

Da ensrettet luftstrøm renrum bruger mere luft og flere filtre, er det dyrere end ikke-ensrettet, men kan overholde strengere klassifikationer, såsom ISO 5 og de strengere ISO 4, ISO 3, ISO 2 og ISO 1

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til renrums ventilation.

Her finder du vores læringscenter om støjdæmpning og akustik

Her finder du vores læringscenter om renrum

Her finder du nogle referencer

Skov Industri A/S
Gl. Grandvej 4
5580 Nørre Aaby
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27924735
P nummer: 1004559140

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047