23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Håndværkerbil.dk ruller ind på Byggeri'23

Om ganske kort tid går »Håndværkerbil.dk« i luften til Danmarks største byggerimesse

Håndværkerbil.dk er Europas første one-stop-shop koncept, målrettet håndværkeren der ønsker en komplet og skræddersyet håndværkerbil.

Totalløsning til én samlet leasingpris

Hvor kunden hidtil skulle gennem flere leverandører i forbindelse med et varebilkøb, kan man hos Håndværkerbil.dk nøjes med én. Konceptet er en totalløsning, hvor håndværkeren kan lease en komplet og skræddersyet håndværkerbil – inklusive inventar, banebrydende solcelleteknologi med 230V samt en favorabel voucher, som kan bruges på værktøj fra Makita.

Det er en stor mundfuld at skulle kunne levere hele varen, men Håndværkerbil.dk har landets bedste aktører i ryggen, nemlig Makita, Green Energy/MIPV.pro, Sortimo og Fleggaard leasing.

Green Energy/MIPV.pro er med

Når toneangivende aktører går sammen om Håndværkerbil.dk, er vi hos Green Energy/MIPV.pro enorm stolte og beæret over at være blevet valgt som leverandør af solcelleløsningen.

– Når Green Energy/mipv.pro's solcelleløsning indgår i Håndværkerbil.dk, så er det fordi, at vi kan levere plug-&-play solcelleløsninger der sikrer optimal effektivitet og uafhængighed, fortæller Karl Andreassen, CEO i Green Energy/MIPV.pro, og tilføjer, at det er en stor fordel for håndværkere at have 230V til rådighed.

Grøn strøm til fremtidens håndværkere

I praksis betyder solcellerne, at håndværkeren altid har grøn strøm til at lade batteriværktøj op on-the-road. Ikke alene letter det arbejdet ved at gøre håndværkeren uafhængig af strøm fra kunder og byggepladser – den driftssikre og klimavenlige strømforsyning formindsker brændstofforbruget og sikrer mindre slitage på både batteri og generator.

Hos Green Energy/MIPV.pro er vi stolte over at være en del af konceptet og ligeledes være med helt fremme, når der skabes løsninger til håndværkere. Vi tror på, at konceptet kan være med til at optimere håndværkerens arbejdsdag.

Mød Håndværkerbil.dk til Byggeri '23 på stand A1012 – og find i mellemtiden løsningen, der passer til dit behov på: www.håndværkerbil.dk

Green Energy/MIPV.pro
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.034