23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pioner-solcelleløsning entrerer Byggeri’23

I næste uge åbner dørene til Byggeri’23. Det er Danmarks største messe for byggeri, og Solarroof.pro er repræsenteret sammen med Areco Profiles

Nye tider og effektive løsninger er i fokus til årets byggerimesse, og hvilken bedre anledning til at vise fremtidens solceller frem.

Solceller på taget er der intet nyt i, men solceller der ikke påvirker de arkitektoniske linjer og samtidigt sikrer højeste effektivitet er nyt. Med Solarroof.pro får du det hele.

– Areco er allerede kendt for at levere kvalitets tage og sammen har vi nu taget solceller til tag til nye højder, udtaler Jens Sørensen, Market Manager hos Solarroof.pro, og tilføjer, at vi glæder os til at vise de bæredygtige og arkitektoniske solceller frem.

Cirkulære produktions- og designprincipper
Som temaet antyder, er det nye tider. Tiden er inde til, at vi ikke længere skal gå på kompromis med det æstetiske udtryk. Solarroof.pro gør det nemt for dig at tage det rigtige valg – det æstetisk og etiske valg.

Solcellerne integreres elegant på ståltage men også eksisterende tagoverflader med tagpap og membrantage, uden at der skal foreligge en statisk beregning. Panelerne fås i 21 cm og dermed tilpasset den Arecos velkendte danske ”Pandeplade”, 29 cm til model ”295 Easy-Clickfals” og som kombineret dækker de 500 Easy-Clickfals ståltagspladerne.

– 

Mød os på stand A-1926 og oplev fremtidens solceller – sørg for at læse mere om vores solcelleløsninger på www.solarrof.pro eller kontakt Areco Profiles.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.047