23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Høj leveringssikkerhed hos AC Hydraulic

I en usikker tid er der heldigvis stadig ting, man kan være sikker på. En af dem er leveringssikkerheden hos AC Hydraulic. Til det er der flere årsager, blandt andet et stort råvarelager.

Fra lager, til produktion, til færdigt produkt – det hele foregår under samme tag. Der er mange fordele ved at have hele produktionen samlet, som det er tilfældet hos AC Hydraulic i Viborg. Det hele starter ved råvarelageret, hvor der er stor fokus på, at der altid er noget på hylderne. Dette sikrer hurtige leveringstider, hvilket ofte kan være afgørende for kunden.

Fra råvarelageret transporteres materialerne ganske få meter til save, svejserobotter og avancerede CNC maskiner, indtil det færdige løfteudstyr står klar til at blive sendt ud til kunden.

Udover de mange forskellige råvarer, finder man også en stor samling af reservedele til hele AC Hydraulics produktsortiment – klar til afsendelse samme dag, som henvendelsen fra en kunde lander. Reservedelslageret er en af de vigtigste faktorer i den 3/10 årige garanti, der følger med alle AC Hydraulic produkter.

Fra råvarelageret køres materialerne få meter og direkte ind i det store produktionsapparat, indtil det står klar til at blive sendt ud til kunden. Står du eksempelvis og mangler en presser, er der lige nu hurtig korte leveringstider på den populære lufthydrauliske presser til lastvognsværksteder og industri.

AC Hydraulic A/S
Fanøvej 6
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23924919
P nummer: 1001567396

Kontaktperson

SML
Simon Munch Laursen
Markedschef
+45 92829245

Send til en kollega

0.031