23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dokumentér din indsats inden for reduktion af fødevarespild

Tilmeld dig webinaret d. 2. maj 2023 og bliv klogere på, hvordan din virksomhed aktivt kan systematisere jeres arbejde for at reducere madspild.

Madspild er en af de store synder inden for opnåelse af en bæredygtig udvikling, og ifølge Fødevarestyrelsen ender ca. 814.000 tons mad i skraldespanden hvert år. 2/3 af madspild stammer fra forskellige led i fødevarebranchen, og resten kommer fra de danske hjem.

Hvad enten I er en større eller mindre virksomhed, så har alle en rolle i at være med til at reducere madspild og bidrage til en bæredygtig fremtid, og det kan du blive meget klogere på den 2. maj 2023, hvor vi afholder webinaret ”Dokumentér din indsats inden for reduktion af fødevarespild”.

På webinaret får du et indblik i, de forskellige muligheder din virksomhed har i forhold til systematisk reduktion af fødevarespild, og hvordan din virksomhed kan få dokumentation for jeres arbejde med en certificering inden for området. 

Hvem bør deltage?
Webinaret er for dig der arbejder professionelt med fødevare, bæredygtighed og socialt ansvar, og som ønsker at høre mere om, hvordan din virksomhed aktivt kan systematisere jeres arbejde for at reducere madspild.

Program

 • 10:00: Velkommen
 • 10:05: Poll - hvor mange % af producerede fødevare inkl. produkter fra primærproduktion ender som spild globalt set? (online afstemning)
 • 10:10: Fødevarespild
  • Fødevarespild globalt set
  • Hvordan defineres fødevarespild i denne kontekst?
 • 10:25: Case - Jespers Torvekøkken ved Michelle Rahbek
 • 10:40: Case - Mad Med Mest ved Michel Lycoops
 • 10:55: Introduktion til fødevarespildsledelsessystem
 • 11:15: Q&A og afrunding
 • 11:30: Tak for i dag


Dagens oplægsholdere

Dagens oplægsholdere vil være Flemming Søndergaard Davidsen, Food Inspector hos Bureau Veritas, Michelle Rahbek, som arbejder med Bæredygtighed & Udvikling hos Jespers Torvekøkken og Michel Lycoops, som er direktør og partner i Mad Med Mest. 

Jespers Torvekøkken har en klar holdning om at madspild er en ekstrem vigtig dagsorden og skal undgås i alle led af forsyningskæden. De arbejder målrettet med at reducere madspild og har et mål om 50% reduktion i 2025.

Michel Lycoops er direktør og partner i Mad Med Mest. Hos Mad Med Mest er der stort fokus på bæredygtighed og det sociale ansvar, og der arbejdes bl.a. målrettet med udvalgte FN Verdensmål. Mad Med Mest har engageret sig i forskellige projekter for at sætte et positivt aftryk, og et af deres mål er at opnå 50% reduktion af madspild.

Tilmeld dig webinaret her...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.047