23948sdkhjf
Del siden
Annonce

På vej mod endnu renere vejtransport!

Som DAF forhandler har vi også et ansvar for at håndtere vores råvarer smartere og mere effektivt. Vi har opnået at spare 40.000 kg. pap i vores distributionscenter. Og vi er kun lige startet!

I de seneste år er der sket betydelige fremskridt, når det drejer sig om vores lastbilers påvirkning af miljøet. Vores nuværende lastbiler er mere end 20% mere effektive end de lastbiler, vi fremstillede for 20 år siden, og de udleder 20% mindre CO2. Denne markante CO2-reduktion er opnået sideløbende med enorme NOx- og partikelreduktioner på over 95% siden introduktionen af emissionsstandarder.

Disse imponerende bedrifter er resultatet af kontinuerlige investeringer i nye og banebrydende teknologier, men det betyder ikke’, at vi kan læne os tilbage og slappe af. Samfundet forventer med rette, at vi bidrager til den globale CO2-reduktion og til forbedringen af lokal luftkvalitet, eller med andre ord: søgen efter bæredygtige transportløsninger.

Vi fokuserer på videreudviklingen af dieselmotoren samt på udviklingen og introduktionen af forskellige alternative teknologier. Fordi det er vigtigt at erkende, at der ikke findes én løsning, der passer til alle transportopgaver.

Følg KLC A/S på facebook.

KLC A/S
Platinvej 55
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32101070

Kontaktperson

EC

Send til en kollega

0.047