23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Frit farvevalg hos AC Hydraulic

En kundes evne til at genkende dine produkter er vigtig. En af de vigtigste parametre for genkendelighed, er farven. Derfor tilbyder AC Hydraulic alle deres produkter i en farve der matcher din virksomheds brand.

Når man træder ind på et hvilket som helst værksted, kan man hurtigt spotte hvilke producenter der har leveret udstyret, udelukkende på baggrund af hvilken farve det har. Hos AC Hydraulic i Viborg, er farven på deres produkter traditionelt set blå, men det betyder dog ikke, at AC Hydraulic’s produkter kun fås i den ene blå farve. Det at hele produktionen er samlet under ét tag gør at der kan laves kundespecifikke løsninger på ganske kort tid – herunder også farven på selve produktet.

Det bedste af det hele er, at det som regel ikke går udover hverken pris eller leveringstid. Standardfarver koster eksempelvis ikke mere at få produkterne lakeret i. Farverne  blå, rød, sort eller grå har heller ikke betydning for leveringstiden. 

AC Hydraulic leverer produktsortimentet i mange forskellige farver i Danmark og verden over, så det passer til den enkelte virksomheds brand.

AC Hydraulic A/S
Fanøvej 6
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23924919
P nummer: 1001567396

Kontaktperson

SML
Simon Munch Laursen
Markedschef
+45 92829245

Send til en kollega

1.831