23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske Fragtmænd udgiver bæredygtighedsrapport for 2022

Med udgivelsen af årets bæredygtighedsrapport samler Danske Fragtmænd sit klimaregnskab og CSR-redegørelse i én samlet rapport. Den omfattende rapport indeholder blandt andet data og tiltag vedrørende virksomhedens CO2-udledning og sociale ansvar samt status på deres arbejde med den grønne omstilling.

Sidste år tog Danske Fragtmænd et stort skridt mod at arbejde mere strategisk med at reducere deres miljøaftryk med deres første klimaregnskab. Arbejdet med klimaregnskabet var en god proces for virksomheden og har givet læring og viden, som har været medvirkende til at sikre en mere målrettet klimaindsats for Danske Fragtmænd.

Ny EU-lovgivning er dog på vej, som betyder, at CSR rapportering skal være mere dybdegående end hidtil. Og selvom virksomheden først er omfattet af lovgivningen fra 2025, så har de allerede i år valgt at samle deres klimaregnskab og CSR-redegørelse i én samlet bæredygtighedsrapport. Rapporten indeholder derfor nu både tal for Danske Fragtmænds sociale data og CO2-udledning samt historier fra forretningen omkring deres tiltag.

På trods af de udfordringer branchen ser,  har virksomheden formået at overgå deres egne målsætninger for den grønne omstilling, som de fastsatte i forbindelse med deres klimaregnskab sidste år. Danske Fragtmænd vil fortsat arbejde videre med eksisterende og nye tiltag i 2023.

Du kan læse Danske Fragtmænds bæredygtighedsrapport 2022 her.

Spørgsmål til bæredygtighedsrapporten henvises til Danske Fragtmænds bæredygtighedschef Torsten Hermansen, M 6018 8704 eller hermansen@fragt.dk.

Danske Fragtmænd A/S
Tomsagervej 18
8230 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30611756
P nummer: 1013356021

Kontaktperson

TH
Torsten Hermansen
Marketing- og kommunikationschef
hermansen@fragt.dk

Send til en kollega

0.047