23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Krone Trusted har opnået større markedsandele ved værksteder

Reservedels mærket Krone Trusted, som blev introduceret for to år siden, kunne i 2022 vinde yderligere markedsandele.

Over 300 forskellige testede mærkereservedele, som dækker mere end 80 procent af de gængse sliddele på trailere og er op til 50 procent billigere end den originale reservedel, har man kunne bestille hos Krone i hele Europa siden januar 2021. Sortimentet strækker sig fra aksel dele og ABS-sensorer via bremsetromler og airbags til bremseklodser.

Krone skaffer reservedelene direkte fra kendte europæiske producenter, som også leverer Krone som originalt udstyr. Det billige alternativ til originale reservedele er velegnet til Krone trailere såvel som til køretøjer fra andre producenter.

Ewald Gronewald, salgschef DACH Spare Parts/Trusted, er meget tilfreds med den dynamiske udvikling: ''Vores strategi fra begyndelsen var primært at satse på kvalitet og ikke på den laveste pris. Dette har givet pote, fordi vi praktisk talt ikke har nogen klager over vores Trusted dele. Genbestillingerne fra vores kunder er tilsvarende høje.''

Med vores Trusted-dele tilbyder vi endda et seriøst alternativ til nogle originale dele.” I princippet markedsfører Krone kun Trusted-programmet til værksteder og flådeoperatører, ikke til andre forhandlere. Uafhængigt salg har også bevist sit værd: medarbejderne besøger personligt kunder og interesserede på stedet. Størstedelen af ​​bestillinger foretages via online shoppen www.krone-trailerparts.com. , hvortil langt mere end tusind værksteder nu er tilsluttet. Tilsvarende tegninger og instruktioner er også at finde på shoppen for at give værksteder kompetent support til reparationer.

Er du interreseret i at vide mere så er du velkommen til at kontakte os på +45 73 11 50 30

Krone ScanBalt A/S
Kilen 5
6330 Padborg
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20003286
P nummer: 1004260699

Kontaktperson

NM
Nadja Mulvad
Chief Strategy & Marketing Officer
+45 24994321 marketing@krone.dk

Send til en kollega

0.031