23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Populær veterantraktor solgt til dansk samler hos svenske Klaravik

Hammerslaget endte på SEK 216.000, da den klassiske veterantraktor-favorit Bison 470 for nylig blev solgt på Klaraviks netauktion i det svenske søsterselskab. Det er ny prisrekord for modellen, og den populære traktor er nu ankommet til Danmark.

En Bison 470 fra 1963 blev for nyligt det helt store tilløbsstykke på Klaraviks netauktion. I hvert fald overgik salget, og den høje hammerslagspris, deres vildeste fantasi hos Klaravik. 216.000 svenske kroner – eller hvad der svarer til ca. 140.000 danske – er nemlig ny prisrekord for den populære traktormodel.

- Det er glædeligt, at vores kunder handler brugte maskiner på tværs af landegrænser og får fordele af, at vi har et søsterselskab i Sverige. Med vores platform tilbyder vi vores kunder sikre og trygge rammer, når de vil handle brugt, og den sikkerhed får man selvfølgelig også, når man handler med udlandet, fortæller Esben Hyllested, der er CEO i Klaravik Danmark.

Hos Klaravik gælder en tryg og sikker handel for både sælger og køber. Det sikres ved at foretage en grundig gennemgang af alle auktionsvarer, så standen af varen er veldokumenteret for køber. Samtidig sikrer Klaravik, at fakturaen er betalt, inden køber får overdraget sin vare. 

Glad auktionsvinder
Traktorens nye ejer er danske Vagn Rasmussen, og på trods af prisrekorden er han ovenud tilfreds med sin handel, som er klikket hjem fra den anden side af Øresund. Nu står Vagns nye Bison side om side med hans øvrige veteranfund.

- Det er en meget flot traktor! Vi var flere om at byde, og det betalte jeg godt for. Når det gælder veterantraktorer, så er de fineste af dem at finde i Sverige, og de kommer altid på auktion på Klaravik. Så jeg behøver ikke at lede andre steder, og det er let at byde for jeg kender Klaraviks side, fortæller Vagn Rasmussen glad.

I Sverige har man en stor tradition for at samle på traktorer. Derfor er det heller ikke første gang, at Vagn Rasmussen kigger til Sverige efter de fine modeller. Hans samling indeholder allerede mere end ti traktorer, hvoraf de fleste er budt hjem fra Sverige gennem Ole Eberhardt og Hadsten Maskiner. Det kræver nemlig et CVR-nummer at handle de eftertragtede veterantraktorer hjem.

Klaravik Netauktion
Stengårdsvej 25
4340 Tølløse
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35036334
P nummer: 1018248170

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031