23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klaravik opruster med ny auktionsmægler i det sønderjyske

Det er Jimmy Alsted, du fremover skal kontakte, når du vil sælge brugt grej på Klaraviks auktioner og bor i det nordlige Sønderjylland.

Jimmy Alsted er per 1. april 2023 ansat som ny auktionsmægler ved auktionshuset Klaravik. Hans primære arbejdsopgaver er at opsøge produkter og hjælpe sælgerne med at få deres varer sat på auktion. Jimmy Alsted besøger sælgere i det nordlige Sønderjylland. 

Jimmy Alsted har ti års erfaring fra transportbranchen, hvor han i fem år har ernæret sig som selvstændig vognmand. Han har gennem årerne transporteret mange brugte maskiner, meget lig de maskiner, han nu hjælper sælgerne med at få sat under hammeren. Senest har Jimmy Alsted arbejdet med salg og kundekontakt. 

Om sin nye stilling som auktionsmægler fortæller Jimmy Alsted:

- Det er spændende at komme rundt og møde mange forskellige mennesker hver dag. Det bliver som regel til en rigtig god snak. Selvfølgelig er jeg der for at sælge vores koncept, men jeg ser mere mig selv som ham, der hjælper folk med at komme af med de ting, de ikke længere har brug for, og som de kan få en god skilling for, fortæller han. 

Et job på landevejen betyder stor frihed og en arbejdsdag, han selv tilrettelægger.

- Vi har rigtigt meget fleksibilitet. Vi booker selv vores møder og aftaler med sælgerne, hvornår det bedst passer, at vi kommer forbi. Jeg har også gode kolleger, som jeg altid kan ringe til, hvis der er noget, jeg vil spørge om. I hverdagen er det vores auktionssælgere, jeg samarbejder med for at få solgt deres ting, og derfor betragter jeg dem som en form for kolleger. Med tiden lærer vi jo hinanden rigtigt godt at kende, og det udvikler sig til et langvarigt samarbejde. Den del af jobbet kan jeg rigtigt godt lide, forklarer Jimmy Alsted.

Klaravik Netauktion sælger maskiner, værktøj og erhvervskøretøjer på vegne af bygge- og industrivirksomheder, maskinhandlere og kommuner.

Jimmy Alsted kan kontaktes på mobil +45 42 90 24 54 eller jimmy.alsted@klaravik.dk.

Klaravik Netauktion
Stengårdsvej 25
4340 Tølløse
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35036334
P nummer: 1018248170

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047