23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Verdenspræmiere: Revolutionerende Charge Controller fremtidssikrer transportindustrien

Verdens første intelligente MPPT Charge Controller med indbygget IOT-løsning leverer nøjagtige CO2-rapporter til vognmænd

Verden over skal vi mindske klimapåvirkningen fra transportsektoren – og det med god grund. Bæredygtigt transport er derfor vigtigere end nogensinde før. Transportindustrien bærer i dag et stort ansvar for den samlede CO2-udledning, og derfor er der fremsat klare mål for reduktion af brændstofforbrug, tomgangskørsel og CO2-udledning.

 Grøn data er fremtiden
Fremtiden byder utvivlsomt på nye politiske reguleringer og en voksende klimabevidsthed blandt forbrugere, der giver virksomhederne en grøn bundlinje, som de skal til at navigere efter. Centralt i den udvikling står udnyttelsen af data til at øge indsigten i energiforbruget, foretage proaktive forbedringstiltag og dokumentere effekten.

Verden over monterer vognmænd solceller på deres flåder, men indtil nu har det været en udfordring at udlede målbare data, som påviser reduktionen af brændstofforbrug, tomgangskørsel og CO2-udledning.

Den gode nyhed er, at verdens første intelligente MPPT Charge Controller (laderegulator) med indbygget IOT-løsning løser udfordringen, og gør det nemt for vognmænd at måle og udlede den nøjagtige effekt af solcelleløsninger fra Green Energy/MIPV.pro.

Pålidelig dataindsamling
Green Energy/MIPV.pro, som har udtaget patent på den revolutionerende Charge Controller, kombinerer AI og specialiseret software. Herved muliggør den sporing, dataindsamling og overvågning af køretøjer verden over – døgnet rundt.

Forholdende måles, dokumenteres, analyseres og verificeres ved hjælp af Machine Learning og specialiseret software, således at hvis enkelte enheder underpræsterer, er det med fjernkontrol muligt at tilpasse og justere den pågældende chargecontroller med største nøjagtighed.

Resultatet er, at den e-certificeret Charge Controlleren kan levere en nøjagtig CO2 rapport til vognmanden, som kan bruges i CO2 beregningerne.

 En grønnere industri
Big data er vejen frem, men med Green Energy/MIPV.pro’s kombination af AI og specialiseret software er det pludselig en motorvej. Denne adgang til data skaber nye muligheder for at gøre en indsats i forhold til klima og miljø, idet den nye teknologi afstedskommer, at transport- og logistiksektoren kan øge effektiviteten, sænke omkostninger og sikre en grønnere industri.

 Løsningen taler ind i den grønne dagsorden og er en værdifuld ressource for industrien, da den gør det muligt at udnytte energidata til at udvikle forretninger og booste den grønne omstilling.

Energiforbedringer er et konkurrenceparameter
– Vores Charge Controller er en del af et nødvendigt grønt gearskifte i transportsektoren og passer som hånd i handske med klimamålene. Pålidelig grøn data er en måde at fremtidssikre sin virksomhed på, eftersom at virksomheder med CO2-rapporter er beredt på at imødekomme de mange stramninger, industrien de kommende år vil opleve, fortæller Karl Andreassen, CEO hos Green Energy/MIPV.pro. Det er en win-win-situation for alle – for industrien, dens kunder og klimaet, afslutter han.

Charge Controlleren er blot starten på et større udviklingsforløb, hvor Green Energy/MIPV.pro de kommende måneder vil lancere en række nye produkter med AI. Ikke alene betyder det, at alle virksomhedens produkter kommer til at tale sammen i fremtiden. Det betyder også, at der netop nu sker en stor teknologisk udvikling i netop denne industri, som kan gøre en enorm forskel for ikke bare den enkelte virksomhed men også i de store CO2-beregninger.

Nysgerrig på mere?

Få mere at vide om verdens første intelligente MPPT-laderegulator med en indbygget IoT-løsning her
Du kan kontakte Green Energy/MIPV.pro her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.265