23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KRONE eTrailer - Bæredygtighed og emotionalitet udelukker ikke hinanden

Krone eTrailer vil starte "Record-Run" ved forskellige løb i Goodyear FIA European Truck Racing Championship 2023 racing-serien. På flere racerbaner demonstrerer den revolutionerende eTrailer, at dagsordenen ikke kun er bæredygtighed, men også kan være følelsesladet.

Som pilot tager administrerende direktør for Krone-samarbejdsvirksomheden Trailer Dynamics, Abdullah Jaber rattet personligt.  Direktøren og hans team ser frem til det direkte møde med chaufførerne i byerne hvor løbet vil blive afholdt: "Efter "løbet" vil vi være der for alle chauffører, vognmænd og besøgende, der ønsker at dykke dybere ned i dette spændende emne. Så du kan opleve vores eTrailer tæt på og lære mere om de fascinerende innovationer på samme tid."

Krone og European Truck Racing Association (ETRA) annoncerede et nyt partnerskab i begyndelsen af 2023 for i fællesskab at drive bæredygtige løsninger inden for transportindustrien, motorsporten og for at anerkende lastbilchaufførens vigtige rolle. For nylig fik ETRC også en bemærkelsesværdig omtale i motorsportens bæredygtighedsranglister.

Goodyear FIA ETRC blev rangeret som nr. 16 ud af 105 globalt anerkendte 2- og 4-hjulede motorsportsmesterskaber.

Simon Richenhagen, Marketing Manager i Krone Commercial Vehicle Group, forventer en spændende racersæson: "Som en del af vores bæredygtighedsstrategi vil vi fremhæve, at vores eTrailer sætter en høj standard med hensyn til bæredygtighed og og frembringer følelser gennem "Record- Run". Vores optræden i år, i samarbejde med ETRA vil bevise dette."

Krone ScanBalt A/S
Kilen 5
6330 Padborg
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20003286
P nummer: 1004260699

Kontaktperson

NM
Nadja Mulvad
Chief Strategy & Marketing Officer
+45 24994321 marketing@krone.dk

Send til en kollega

0.094